Zaadonderzoek? - Zwanger worden forum

Rowy1993 - schreef op 02-09 om 12:24
Hoi dames,
We zijn nu 17 maanden bezig ivm onze kinderwens. Helaas heb ik pcos dit weet ik nu sinds 2 maanden. Heb net een kuur clomid achter de rug en heb woensds een echo of het aanslaat.
De gyneacoloog wou voor de zekerheid bij mijn vriend een zaadonderzoek doen. Was dus de eerste keer en we waren er een beetje lacherig over dat alles wel goed zou zijn.
De uitslag was zeer slecht helaas. 3.2 miljoen zwemmers maar. Waarvan 87%dood en 13%levend. Onze wereld is in gestort. 
Ik heb het idee dat bij ons thuis het een en ander mis is gegaan.  Het is een beetje gênant op uit te leggen maar ik ga het toch doen. Gewoon om te kijken wat jullie mening/advies is.
We moesten om 8.30 in het ziekenhuis zijn met het potje. De daad is verricht om half 8. Wij wisten niet dat het zo snel mogelijk in het ziekenhuis moest zijn dus nadat het potje gevuld was heb ik nog de hond uit gelaten rondje van 15 min. Ondertussen stond het potje gewoon op het nachtkastje... er stond in onze folder kamertemperatuur. Maar ik lees en hoor van iedereen dat het wel een beetje warm gehouden moest worden? Toen we onderweg waren had ik het maar in me tas gedaan en daar aan gekomen was het omgevallen dus t zat door het hele potje heen incl deksel. Potje zat wel goed dicht gelukkig.
Ook dat weekend daarvoor heeft die het hele weekend feestjes gehad en dus flink doorgezakt, zelfs de avond daarvoor nog, dus ook nog een nachtrust van maximaal 4 uur. Ik was boos joh! Had hem zo gezegd om dit niet te doen. Zou dit alles bij elkaar invloed hebben gehad?
Alvast bedankt voor jullie reactie!
8 antwoorden en 27054751x bekeken
Rowy1993 - schreef op 02-09 om 12:58
Heel erg bedankt voor je lieve bericht! 

Hij moet inderdaad gezonder gaan leven en is hier al mee bezig, hij moet alleen stoppen met roken dat wil nog niet. Ben soms teleurgesteld in hem dat hij het er niet voor over heeft. 

Het ziekenhuis heeft gezegd dat we het gewoon op kamer temperatuur konden brengen en dat als het binnen een uur binnen was het niet uitmaakt op welke manier het is gegaan.

Hij is nooit ziek gelukkig en slikt ook geen medicijnen. 
Ik ga dat forum even opzoeken straks. Heel erg bedankt in iedergeval. Liefsss
proud_mommy - schreef op 03-09 om 01:47
Wij moesten het ook op kamer temperatuur houden. Ik was aangekleed om te vertrekken en mijn man ook. Deed zijn ding en deed het in de zak van zijn trui, daarna een jas erover en toen vertrokken gelijk daarheen. 
Rowy1993 - schreef op 04-09 om 12:26
Daar is het bij ons dus denk ik mis gegaan. We mogen in iedergeval over 2 weken een nieuw potje inleveren. Hopelijk is het dan beter. 
*Lotus* - schreef op 04-09 om 13:30
Laat je t weten hoe t is gegaan succes meis. 
Angelajj - schreef op 04-09 om 13:36
Hoi, mijn vriend heeft het potje gewoon in het ziekenhuis zelf gevuld. Ze hebben een kamertje daar met playboys enzo en filmpjes... Prima te doen, zei mijn vriend  
Dan weet je zeker dat ie onderweg niet te koud of te warm of te bewogen was..
Misschien een idee als jullie weer moeten?
proud_mommy - schreef op 04-09 om 13:37
Ja ze gaven bij ons ook aan dat dat kon inderdaad. Maar mijn man voelde zich daar niet goed bij.
Rowy1993 - schreef op 05-09 om 19:21
Dankjewel meiden voor jullie advies! Mijn vriend ziet het helaas niet zitten om het in het ziekenhuis te doen. Volgende keer breng ik het snel weg. Ik laat weten Hoe het afloopt dames! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zaadonderzoek?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan