Menstruatie van slag? - Zwanger worden forum

Anje - schreef op 01-05 om 22:42
Hoihoi!
Ik zal mij even voorstellen, ik ben Anje en heb een zoontje van 2,5 jaar oud. Wij hebben 1,5 jaar gedaan om zwanger van hem te worden, uiteindelijk gewoon op de normale manier. Nu besloten we om te gaan voor een tweede. Ik ben dan abrupt halverwege de pilstreep gestopt toen mijn man groen licht gaf haha. Niet kort daarna goed ongesteld geworden. Een menstruatie die ik sinds ik bevallen ben van mijn zoontje niet heb gehad. Dit is inmiddels 42 dagen geleden en tot op heden geen bloed meer gezien.. testen blijven negatief, heb de afgelopen maand wel een paar keer het gevoel gehad van ‘o ja nu breekt het door..’ Of dat ik gelig slijm had (wat ik ook altijd had voor mn menstruatie aan) Maar er komt gewoonweg niks… Meer mensen dit meegemaakt?
Liefs Anje
4 antwoorden en 9731449x bekeken
Nijntje - schreef op 02-05 om 21:18
Lijkt mij niet meer dan ontpillen
Anje - schreef op 02-05 om 21:34
Ben er ook bang voor inderdaad. Maar de laatste keer dat ik ben gestopt met de pil was ik na 29 dagen al gewoon ongesteld en daarna netjes iedere maand rond de 28/30 dagen cyclussen..
Nijntje - schreef op 02-05 om 21:36
Maar dat was toen en dit is nu
Anje - schreef op 02-05 om 22:28
Haha ja we gaan het zien. Hopelijk wordt ik snel ongesteld zodat we aan de slag kunnen met baby nummer 2 haha.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Menstruatie van slag?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan