Kans op zwangerschap bij late ovulatie? Dag 23 bij cyclus 28d - Zwanger worden forum

shaatje - schreef op 30-08 om 08:25
@dewi 
Hier de test nog het zelfde zou dat kunnen? 
Liefs
45 antwoorden en 31901697x bekeken
Dewii - schreef op 30-08 om 09:38
Hetzelfde als in negatief? Dus nu 1 test positief en daarna 2 negatief? Wanneer is/was je NOD? En weer je wanneer je eisprong ongeveer was?
shaatje - schreef op 30-08 om 09:43
@dewi
Nee het zelfde als clearbleu plus de digitale gaf nog negatief aan met middag urine en ik heb mijn mirena 2 aug laten verwijderen en ze zei dat de week erop mijn ovulatie zou komen en ik had echt vruchtbareslijm zondag en maandag en ook op 7 aug kramp woensdag zo goed als droog  en vrijdag 11 aug ook kram en heel de week menstruatie gevoel tot aan misselijk toe 12 aug en daaarna niks meer dus ik zou niet weten hoe en wat Haha 
Beau. - schreef op 30-08 om 13:28
jammer Dewi.. hopelijk heb je snel duidelijkheid..
Sparkle (Gast) - schreef op 30-08 om 22:54
Dankje Diwi! Voelt geweldig, ik kan het nog niet vatten. 
Mijn eerste testje van kruidvat was ook heel licht, ik zag een streepje als ik de test in het licht hield. Dag erna positief met de clearblue. Spannend hè! 
Dewii - schreef op 01-09 om 08:51
De test van vanmorgen is positief  aaaaahhh nu nog spannender haha! Zo blij!

Ook de huisarts gebeld maar die maken er alleen een notitie van, geen bloedonderzoek om te bevestigen o.i.d. zoals bij jou Sparkle! Jammer! Op onszelf vertrouwen dus 
Wensje2 - schreef op 01-09 om 09:25
Dewi gefeliciteerd! In NL prikken ze geen bloed om je hcg te meten. Geniet ervan
shaatje - schreef op 01-09 om 09:25
Ohhh Dewi gefeliciteerd  geniet ervan 
Liefs Ashley 
Beau. - schreef op 01-09 om 12:10
Wat onwijs goed nieuws Dewii!! 
Dewii - schreef op 02-09 om 21:49
Bedankt allemaal! De huisarts meet het in NL idd niet. Echt heerlijk dit  
Sparkle (Gast) - schreef op 04-09 om 09:54
Hi Diwi,
Beetje laat maar Dikke proficiat! 
Dewii - schreef op 04-09 om 20:54
Dankjewel! 25-9 eerste echo 
MEL - schreef op 06-09 om 20:35
Hoi iedereen,

Ik kom hier ook even binnen vallen. Ik zit met wat onzekerheid over de CB ovulatietsten. 
Bij mijn vorige cyclus had ik mooi op mijn 14e dag een positieve digitale test. Ik verwachtte dus ongeveer 14 dagen later mijn maandstonden. Ik had veel menstruatiepijn op dag 28 en op dag 29 wat bloedverlies. Mijn maandstonden zijn pas op dag 38 doorgekomen. Was die test dan niet accuraat? 
Nu weer hetzelfde scenario en op dag 14 een positieve ovulatietest. Ik zit nu met veel onzekerheid omtrent mijn eisprong. 
Iemand,van jullie soms ervaring hiermee? 
Proficiat trouwens aan diegene die zwanger zijn, geniet er van ????! 
Groetjes
Shirley. - schreef op 07-09 om 17:15
Dag dames en/of mama's , 
Ik lees sinds kort jullie berichtjes mee. Wij zijn ondertussen ook al bijna 2 jaar bezig . In maart helaas wel een ms gekregen . Nu ben ik beetje in de war ik heb 30 juli mijn laatste menstruatie gehad . En ik zit ong op 30á31 dus normaal zou ik mijn ms al moeten hebben , op heden ng niets.. 1 september negatieve test gehad en gisteren in de late namiddag weer gestest ook negatief . Ik heb al sinds maandag gevoelige en zware borsten en zeer vermoeid .. maar ik wil me niets in m'n hoofd halen :-( . Iemand ervaring ? Of gewoon late menstruatie deze keer .. nogmaals proficiat aan diegene dat een positieve test hebben !!! 
Girli (Gast) - schreef op 08-02 om 15:26
Mijn cycles was altijd rond 30 dagen. Nou ik had blijkbaar super late ovulatie dus ik teste echt 10 dagen NOD negatief. Dus ik dacht mischien komt het door stress dat ik niet ongesteld word. Na 2 weken werd ik opeens duizelig bij sporten. Daarna getest en toch positief. Clearblue gaf aan 2-3 weken. 
SMNT (Gast) - schreef op 17-04 om 19:25
Hoi allemaal !
Wij zijn bezig met ronde 4 voor ons tweede kindje en sinds deze maand ook begonnen met ovulatie testen. Ik ben er achter gekomen dat ik best wel een late eisprong heb aangezien hij vanmorgen knalde op de rest (dag 19) en ik een cyclus heb van 28/29 dagen.. 
ik maak me een beetje zorgen dat de LF te kort gaat zijn voor een zwangerschap, zijn er meer mensen die hiermee te maken hebben?? Vorige zwangerschap juist onverwachts heel snel zwanger geraakt dus het is ook nieuw voor mij. 
Begin januari is mijn spiraal er uit gegaan. Toen pas na 2 maanden ongesteld geworden. Nu 2 menstruaties verder en allebei 28 dagen maar alle 3 dagen voor menstruatie al spotting… 
Nu zie ik ook nog eens voorbij komen op internet dat dat niet helemaal hoort, dus word behoorlijk zenuwachtig ervan.. misschien dat mensen hier hetzelfde hebben ervaren! 

 Groetjes 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kans op zwangerschap bij late ovulatie? Dag 23 bij cyclus 28d' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan