Buikpijn maar geen menstruatie - Zwanger worden forum

Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 09:12
Hallo, 
Ik heb al anderhalve week last van menstruatiekrampen, steekjes in mijn liezen, met vlagen misselijk, trek in ander eten. Ik ben vandaag 1 dag overtijd. Komt iemand dit bekend voor? Wanneer zal ik testen? 
64 antwoorden en 31371064x bekeken
Niveamam - schreef op 06-10 om 09:20
Je kan vandaag testen, Anna! 
Laat je het even weten :-)
Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 09:24
Oké dan ga ik toch maar weer een test wagen! Heb 3 dagen geleden getest, negatief, maar kan natuurlijk te vroeg zijn geweest. Ben me er wel van bewust dat je lichaam je zo ontzettend voor de gek kan houden... alleen kan ik de krampen niet verklaren.. 
Niveamam - schreef op 06-10 om 09:45
Krampen kan echt normaal zijn hoor! Er gebeurt veel in je baarmoeder, zowel bij een zwangerschap als een menstruatie. Kan idd vroeg zijn geweest, als je zwanger bent kan je hcg inmiddels gestegen zijn. 
Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 09:56
Ik hol dadelijk naar de kruidvat, iemand tips voor een goede test? Meteen clearblue of kruidvat 2v5? Raden jullie het aan om meteen te testen of te wachten tot morgen ochtend met ochtend urine? 
Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 10:00
Ik heb trouwens wel op 18 sept een spotting gehad van zo'n 3 dagen, geen kramp nergens last van, licht helderrood bloedverlies. Kan dit mijn menstruatie ook beïnvloeden? 
Niveamam - schreef op 06-10 om 11:04
Hmm, misschien je innesteling? Of eisprong?
Kruidvat testjes zijn goed! Ik had die met een plus gehaald..niet die met pipetjes
Ann (Gast) - schreef op 06-10 om 11:30
kruidvat testjes zijn inderdaad heel betrouwbaar en veel goedkoper  je kan meteen testen maar best een uurtje ervoor niets drinken dan.  succes!
Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 11:32
Ik sta op het punt om aan te rijden, ben erg zenuwachtig, bang voor negatieve test... ik hou jullie op de hoogte! 
Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 12:07
Ik heb net getest, hartstikke negatief, geen enkel vaag streepje te bekennen. Baal niet zo erg van het feit dat de test negatief is, meer van het feit dat mijn lichaam me zo voor de gek aan het houden is!  Heb nog steeds last van een zeurderig gevoel, dus ben benieuwd wanneer de menstruatie er aan komt... 
Ann (Gast) - schreef op 06-10 om 14:11
Als je binnen een paar dagen nog niet ongesteld bent misschien nog een keer testen? Bij mij was het ook pas 3/4 dagen na nod duidelijk positief. 2 dagen na nod een heel heel heel licht streepje dat ik pas een paar uur na de test ontdekte 
Clautjuh - schreef op 06-10 om 14:35
Ik testte ook altijd pas als ik een paar dagen over tijd was. Dan had ik pas een heel licht streepje. Maar deze eerste ronde kwam mijn ms precies twee weken na mijn eisprong. De echte krampen kwamen er snel achteraan. Die zijn zonder pil toch altijd wat heftiger vind ik. Maar het kan nog alle kanten op. Zou nu wel een aantal dagen wachten met testen. Mits je ms niet komt. 
Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 16:19
Ik wacht (on)geduldig af! Heb overigens wel een vroege miskraam gehad in Juni. Teste 4 dagen na nod heel licht en week later ging het helaas mis. Had toen alleen het gevoel dat het niet zo zou zijn en verder nergens last van behalve die stomme krampen... 
Niveamam - schreef op 06-10 om 19:33
Ja, het nare is dat ons lichaam ons goed voor de gek kan houden soms. Ik denk dat onze mindset en lichaam erg op elkaar reageren. 
Ik snap je onzekerheid op dit moment, tegenwoordig juich ik alleen maar (voorzichtig) als ik een kloppend hartje mag zien op de echo!
Dus hoe *** het ook is, echt even geduld hebben 
Niveamam - schreef op 06-10 om 19:34
En die krampen kunnen van alles betekenen, je baarmoeder is iig ergens mee bezig 
Anna (Gast) - schreef op 06-10 om 20:45
Dankjewel Niveamam, ook super leuk voor je dat je zwanger bent! Had jij al symptomen? 
Niveamam - schreef op 06-10 om 21:00
- hoofdpijn
- menstr pijn
- moeeeee
:-)
De eerste twee heb ik eigenlijk altijd wel rond mn eisprong en ms
Op dit moment erg last van haaruitval, vette huid en pukkeltjes :/ maar ook zeurderige menstruatie 'pijn'. 
Weet niet of dat wel 'ok' is..
We gaan het zien
Ann (Gast) - schreef op 07-10 om 05:43
@niveamam ik herken al je symptomen behalve de pukkeltjes en aangezien we ongeveer even ver zijn zou ik zeggen dat dit normaal is dus geen zorgen!  ik heb ook last van wat menstruatie pijn / krampen.. bij mijn vorige zwangerschap niet gehad daar voelde ik de eerste maanden helemaal niets. Wanneer is je eerste echo?  
Anna (Gast) - schreef op 07-10 om 10:18
Mijn vorige zwangerschap leek ook ontzettend op een aankomende menstruatie, krampen met vlagen de hele dag door, dus het zal er wel bij horen! Spannend niveamam, ik hoop dat je een prachtig hartje mag horen kloppen ??. 

Ik ben vandaag weer opgestaan met menstruatie krampen, ik dacht dan zal het nu wel zo zijn, nog steeds niks te bekennen. Heb nu een soort trekkend gevoel in heel mijn buik... ik ben vandaag 2 dagen overtijd maar ik ga toch afwachten, wil niet weer een negatieve test. Ik teste mijn vorige zwangerschap met kruidvat test met een +je, die gaf heel licht aan dat ik zwanger was. Gisteren getest met kruidvat 2v5 en hartstikke wit helaas..  Pff wat word je hier onzeker van zeg... 
Anna (Gast) - schreef op 07-10 om 10:20
Vanacht ook gedroomd dat ik positief testen, denk dat ik er te veel mee bezig ben... 
Niveamam - schreef op 07-10 om 11:03
Herken ik ook, erover dromen  haha, hoort er ook bij! Wanneer ga je testen?
Anna (Gast) - schreef op 07-10 om 11:14
Ik wil eigenlijk toch een week wachten... zal moeilijk worden aangezien de test in de la ligt. Mocht de test over een week nog negatief zijn, ga ik bloed laten prikken. Wil het gewoon zeker weten anders blijf ik in die onzekerheid zitten. Heb wel vaker negatief getest en kon het toen ook meteen langs me neer leggen, op een of andere manier nu niet..
Natasja - schreef op 07-10 om 11:26
Hallo Anna,

We zitten precies in hetzelfde schuitje.
Ik had begin van de week een licht positieve test in handen en nu 6 testen verder ook alleen nog maar witte...
Heb net als jij de testen van KV gebruikt.
Ook hier allerlei dingen die ik (denk) voel maar nog geen ms.
Ik duim voor je dat je toch een positieve test in handen hebt snel...
Ann (Gast) - schreef op 07-10 om 11:41
wauw ik zou het zelf niet kunnen een week wachten  veel succes Anna, hopelijk snel een positieve test

Niveamam ik hoop dat je na woensdag geen zorgen meer moet maken en eindelijk echt kunt genieten  succes! 
Niveamam - schreef op 07-10 om 11:55
Dank je lieverd! Ik ben benieuwd naar die van jou  
Anna (Gast) - schreef op 07-10 om 11:50
Hoi Zeentje, 
Erg hè, die onzekerheid . Je hebt wel een licht positieve test in handen gehad! Wel raar dat de rest van de testen nu negatief zijn... misschien kan je een ander merk proberen? Kijken wat die test aangeeft? Wanneer had jou menstruatie moeten beginnen? Ik heb opzich niet last van super veel dingen, vooral de kramp die toch wel gedurende dag aanwezig is, net of ik ieder moment ongesteld kan worden.. maar de kramp is er nu al bijna 2 weken, en nog geen menstruatie gezien. Ben vorige week ook met vlagen aventoe misselijk geweest, en normaal ben ik gek op chocolade, nu totaal geen trek meer in . Ik hoop dat jij ook alsnog een positieve test in handen mag hebben! Ik zal voor je duimen! Misschien kan je een CB test proberen? 
Ann, ik denk nu wel, ik wacht een week, maar dit zal ook echt moeilijk worden... wanneer teste jij positief? 
Niveamam - schreef op 07-10 om 11:56
Ja, afkeer heb ik ook met bepaalde voedsel :/ en vlagen van misselijkheid.
Hmmm ben echt benieuwd! We wachten met je mee
Natasja - schreef op 07-10 om 11:54
Hallo Anna
de eerste test, die licht positief was was van de action, de andere testen allemaal van KV 2v5
heb ook steeds die krampen en af en toen zure oprispingen.
Mijn ms had afgelopen donderdag moeten beginnen...
Wil wel een CB halen maar vind het zonde als ie dan ook negatief is en ik nog geen stap verder ben dan nu...
Anna (Gast) - schreef op 07-10 om 12:01
Zeentje, ik heb in de rondgang wel gehoord dat er in action testjes een indrooglijn zit. Wil natuurlijk niks zeggen, ik heb ze nog nooit gebruikt. Misschien is de ene test gevoeliger dan de ander? Misschien kan je bij de kruidvat de test halen met een plusje? Hier teste ik mijn vorige zwangerschap wel positief op. Deze testen zijn ook niet zo duur. 
Niveamam, ik heb ook in eens onwijs zin in ander eten, kroepoek en dat soort dingen die ik van te voren nooit at haha! Begin al te watertanden als ik er aan denk. Maar toch is die stomme test negatief... mijn borsten zijn sinds een aantal dagen aan de zijkanten ook gevoelig, word met de dag pijnlijker maar heb dit net voor mijn menstruatie ook. Tepels misschien ook wat donker, vriend zegt van niet... Gek lichaam. Hopen dat ik snel wat duidelijkheid heb! 
Niveamam - schreef op 07-10 om 17:07
Ik hoop het ook voor je Anna, onzekerheid is alles behalve leuk. Ik hoop het zo voor je
Hier vanmiddag helaas minder, veeg rood bloed en veel bruine afscheiding  veel krampen gehad vanmorgen en begint nu weer pijn te doen.
Echt bah..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Buikpijn maar geen menstruatie' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan