Help?! - Zwanger worden forum

Sneeuw123 (Gast) - schreef op 12-12 om 22:41
Hallo allemaal
Ik ben sinds 2 oktober gestopt met de pil, op 5 oktober gewoon ongesteld worden. Toen 5 november weer ongesteld geworden,(heel veel pijn en veel bloed) daarna begonnen met ovulatie testen, maar het lukte niet om een positieve test te krijgen dus maar gewoon om de dag seks gehad. Ik heb ook steeds rechts onder mn onderbuik pijn gehad bij drukken,niezen, snel beweging maken. Ik zou 7dec ongesteld moeten worden maar had sinds 2 dagen ervoor hele erge buikpijn snachts (kroop helemaal inelkaar en wist niet wat ik er mee aan moest)Op 7dec ben ik niet ongesteld geworden maar had wel steeds menstruatie buikpijn, wat na een minuutje verdween. Heb toen een zwangerschaps test gedaan en die was negatief. Heb afgewacht tot ik wel ongesteld werd en dat was 6 dagen erna pas (vandaag 12dec), ik heb wel last van menstruatie buikpijn, alleen niet zo erg als vorige keer en een stuk minder pijn. Bijna geen bloed maar wel wat bruin bloed. Kan het zijn dat ik toch zwanger ben maar mijn hormoon die de zwangerschap herkent te weinig was 7dec? Ik wil morgen graag testen maar ben bang er iets fout is omdat ik die nacht zoveel buikpijn heb gehad. Herkenkt iemand van jullie dit? 
18 antwoorden en 30409695x bekeken
elisa - schreef op 12-12 om 23:30
Hoii 
Dit heb ik ook vaak gehad! Ik had elke maand weer een ander "begin" maar meestal als ik dan overtijd was en erg veel hoop had dan kwam er bruin bloed en ook ik geloofde steeds dat het misschien toch gewoon geen menstruatie was maar bij mij was het dan na twee dagen rood. Ik hoop echt voor je dat je zwanger bent!! Ik ben benieuwd en hoop stiekem op een innestelingsbloeding voor je!
sneeuw123 - schreef op 12-12 om 23:33
Hey Elisa,
Ben blij dat ik niet de enige ben haha.. 
maar is het niet te laat voor een innesteling?
Ik heb geen positieve ovultie test gehad maar wel 2week om de dag seks gehad maar dat is dus nu inmiddels 2/3 week geleden. Ik ga morgen een zwangerschaps test doen voor de zekerheid, ik hoop op een positieve maar ga er van uit van niet! 
Bedankt voor je andwoord! Liefs ??
sneeuw123 - schreef op 12-12 om 23:34
Sorry de vraagtekens achter ‘liefs’ moet een smiley zijn..
elisa - schreef op 12-12 om 23:57
Hmm jaa een vriendin van mij had dus ook geen positieve ovulatie test gehad en toch om de dag sex gehad. Ze dacht dat ze ongesteld was geworden.. bleek het toch oud bloed vn de innesteling geweest te zijn. Maar. Morgen vroeg even testen ben benieuwd!! Zal voor je duimen
elisa - schreef op 13-12 om 00:23
Maar je bent al zes dagen over tijd, zei was niet over tijd maar een dag voor nod hd ze die bloeding
sneeuw123 - schreef op 13-12 om 00:27
Okee dankjewel voor je andwoord. We zullen zien morgen!
sneeuw123 - schreef op 13-12 om 15:10
Ik wil een foto uploaden maar het lukt niet!!
Ik zie wel een vaag 2e streepje maar durf niet blij te zijn. Hoe upload ik een foto?? Help! Haha
sneeuw123 - schreef op 13-12 om 15:16
Hij staat nu op mijn eigen profiel, kan je die bekijken?
sneeuw123 - schreef op 13-12 om 15:29
Heb nog 1 gedaan van de action met nieuwe urine (heb wel een hele kop chocolademelk in de tussen tijd gedronken) die geeft maar 1 streepje aan.. de eerste test was m’n urine echt geel en een licht streepje, m’n 2e urine met action test was bijna water kleur. 
Moet ik morgen ochtend opnieuw testen met ochtend urine??
elisa - schreef op 13-12 om 15:41
In de maanden dat ik niet zwanger was zag ik helemaal niks! Toen ik zo een streep als die van jou foto had was ik ook echt zwanger!! Ik vind het wel spannend voor je. Wel gek dat die van de action spier wit is eigenlijk.. ookal is dat middagurine 
sneeuw123 - schreef op 13-12 om 16:36
Pff spannend..
Vind het Ook raar inderdaad. Maar het kleur verschil van de urine was wel echt heel anders. Heb net de testen 2voor€5 van kruidvat gekocht. Die doe ik morgen ochtend.. pff spannend 
sneeuw123 - schreef op 13-12 om 20:19
Nu weer een positieve test.. testen zijn van 2besure. Deze uitslag was duidelijker dan de eerste vanmiddag. Daarna heb ik een test van kruidvat gedaan met het zelfde urine als de vorige. Maar die is weer negatief.. ik snap er niks meer van.. zullen de testen van 2be sure niet goed zijn? 
Heb jij er ervaring mee?
elisa - schreef op 14-12 om 17:37
Hey sneeuw, hoe is het met je? Heb je vanochtend getest? Durf het niet te vragen..
sneeuw123 - schreef op 15-12 om 19:58
Hey! Had inderdaad weer getest met een normale test. Negatief helaas. Heb me laten informeren en heb helaas een vroege miskraam gehad in week 3. Helaas!
sneeuw123 - schreef op 15-12 om 19:59
Lief dat je het vraagt trouwens!
elisa - schreef op 15-12 om 23:38
Ohh echt waar wat erg
Ooh ik hoop dat je deze ronde zwanger bent en zwanger blijft! Ik heb eens gelezen dat een vrouw die net een miskraam heeft gehad nog wat vruchtbaarder is daarna, maar ik weet het niet zeker hoor..
elisa - schreef op 15-12 om 23:40
Ja ik weet trouwens zelf hoe ontsettend rot het is om steeds weer ongesteld te worden elke maand. Laatstaan dat je eerst positief test. ik vind het echt zo verdrietig om dat te horen, hoeveel rondes heb je al achter de rug?
sneeuw123 - schreef op 16-12 om 15:01
Jaa klopt! Hoop dat ik nog vruchtbaarder ben en dat deze ronde lukt. Niet veel hoor dit is m’n 3e maand zonder pil! Dus nu ronde 3 in! Ik vind het natuurlijk wel vervelend, maar toen ik de positieve test in m’n hand had, wist ik dat er iets niet goed was dus kon ‘gelukkig’ nog niet blij zijn. Volgende keer beter! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help?!' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan