Eisprong?! - Zwanger worden forum

kriebels - schreef op 09-02 om 16:08
Hoi allemaal! Op 26 januari mijn spiraal verwijderd na een jaar wachten tot mijn vriend er klaar voor was. De dag erna begonnen met ovulatie testen en gister 2 testen gedaan op hetzelfde tijdstip(zie bovenste foto). Volgens mij had ik gister mijn eisprong?!
Ik ga straks om 18.00uur weer testen en ben erg benieuwd wat eruit komt. Ik hoop dat ik over 2 weken een positieve zwangerschapstest heb. Alhoewel ik mij zeker realiseer dat het nog een tijd kan duren. 
Groetjes
15 antwoorden en 29511795x bekeken
Kimberley - schreef op 09-02 om 19:52
Hoi! Volgens mij kan hij nog wel verder oplopen! Die met het groen heb je omgedraaid?
kriebels - schreef op 09-02 om 20:06
Oh oke. Ik heb vandaag opnieuw gedaan en nu was het streepje lichter op de sensitest sensitive en de normale bijna niet zichtbaar. Dus denk dat ik dan gister toch wel mijn eisprong heb gehad?! 
Eva - schreef op 09-02 om 20:20
De groene is hartstikke positief en  ligt gewoon goed    bij alle  de dipkant naar onder
Kimberley - schreef op 09-02 om 20:32
Ja Kriebels, want die met t groen is overduidelijk positief!
kriebels - schreef op 09-02 om 21:16
Spannend hoor! Ik weet alleen niet wanneer ik mijn menstruatie kan verwachten. Kan ik dan over 2 weken een zwangerschapstest doen? Of is het wachten tot ik symptomen krijg of op mijn menstruatie? 
Kimberley - schreef op 09-02 om 21:56
Ja je rekent nu zeg maar 14 dagen na je eisprong. Daar kun je een beetje vanuit maar moeder natuur beslist alles zelf natuurlijk.

Want hoelang heeft nu je eerste cyclus geduurd of is dit nu je eerste cyclus?
Kimberley - schreef op 09-02 om 22:00
Je kunt dan inderdaad op je 14 dpo een zwangerschapstest doen maar ook dat beslist moeder natuur helaas. Sommige hebben pas na een week over tijd een positieve test en anderen al een dikke positieve test vier dagen voor nod...

Het aller aller aller beste is pas testen als je echt even twee a drie dagen over tijd bent maar uiteindelijk moet je doen wat jij wilt. Testen van action of sensi zijn niet heel duur dus als je zou willen kun je bij wijze van elke ochtend testen. Ik zeg maar iets...
kriebels - schreef op 09-02 om 22:45
Ja ik kijk wel over 2 weekjes. Het is wel lastig dat ik mijn menstruatie cyclus nog niet weet. Bedankt voor het reageren! 
Moedertjuh - schreef op 10-02 om 12:05
Bij mij werden die van sensitest ook niet donkerder dan dit hoor. Dus je had idd je LH Piek. Maar je eisprong volgt dan pas daarna. Ongeveer een dag na je piek. Maar je kan zeker wel 14 dagen na de piek testen hoor. Dan zou je wel wat moeten zien. Succes ! 
kriebels - schreef op 10-02 om 13:33
Oke spannend hoor. Ik heb wel sinds gister avond pijnlijke en wat grotere borsten.. Kan dit ook bij een eisprong horen? 
Kimberley - schreef op 10-02 om 13:37
Geen ervaring mee...
Moedertjuh - schreef op 10-02 om 13:48
Mijn borsten werden ook gevoeliger rondom mijn eisprong. Maar ietsje hoor. Niks vergeleken bij hoe ze nu zijn hihi. 
kriebels - schreef op 10-02 om 16:47
Gefeliciteerd met je zwangerschap Clautjuh. Voel je je verder goed?

Vind het allemaal maar spannend. Ik merk dat mijn omgeving er ook klaar voor is. Haha. Iedereen vraagt elke keer of ik al zwanger ben. Soms wel vervelend om elke keer een andere smoes te bedenken ????
Moedertjuh - schreef op 10-02 om 16:53
Dank je. Ja over het algemeen voel ik mij goed. Soms heel misselijk en ben snel moe. En mijn borsten groeien als kool haha. En natuurlijk wat sneller boos af en toe. Verder alles prima. Snap dat het vervelend is als mensen dat steeds vragen. Is nogal persoonlijk ook.
kriebels - schreef op 10-02 om 20:02
Ja is zeker persoonlijk. Hoop dat ik ook ooit zwanger mag/kan worden! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Eisprong?!' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan