Zwanger of niet? - Zwanger worden forum

Sonja :) - schreef op 09-06 om 18:55
Beste Lezers,

24 antwoorden en 28007425x bekeken
Mij (Gast) - schreef op 09-06 om 19:15
Wanneer je tussendoor hebt gemenstrueerd kan het mijns inziens niet van een eventuele mk zijn.

Mocht je nog niet ongesteld zijn geweest kun je tweemaal bloed laten prikken om te kijken of je hcg (zwangerschapshormoon) oploopt.

Succes.
---- - schreef op 09-06 om 21:51
Lopen je testen op? In de zin van: worden de lijntjes op de testen met de dag duidelijker en donkerder? Zoja, dan ben je zwanger 
Sonja :) - schreef op 09-06 om 22:13
beste lezers
Sonja :) - schreef op 10-06 om 10:04
Een foto van de testen bijgevoegd,  heeft er iemand een advies over?
---- - schreef op 10-06 om 10:19
Hmm ze lopen inderdaad niet op, als ik eerlijk ben vind ik ze zelfs een beetje aflopen. Het kan zo zijn dat je zwanger was en nu een vroege miskraam gaat krijgen.. ik ben geen dokter, maar na alles wat ik heb gelezen is het zo als je hcg afloopt, het niet goed is. Ik wil je nu niet bang maken, maar dat is wat ik DENK. 
Ik zou maandag naar de huisarts gaan en bloed prikken en daarna 2 dagen later weer, aan de hand van je hcg in je bloed kunnen ze je meer duidelijkheid geven. Veel succes meis!!
---- - schreef op 10-06 om 10:21
Maar het kan zo zijn dat je hcg in het begin nog een beetje schommelt, dus misschien daarom dat de testen nog niet helemaal goed zijn. Dus laat je niet meteen gek maken door wat ik net zei, ik speculeer enkel he! Een dokter kan je meer duidelijkheid geven.
Sonja :) - schreef op 10-06 om 10:23
beste
---- - schreef op 10-06 om 10:26
Dat zou ook nog kunnen Sonja. Ik hoop voor je dat het alsnog een goede zwangerschap is, maar ik zou me als ik jou was me er niet teveel op fixeren. Maar dat doe je denk ik ook niet, ik vind dat je wel nuchter bent en dat is goed. Succes!
Sonja :) - schreef op 10-06 om 11:01
Het is een kwestie van afwachten..
Sonja :) - schreef op 12-06 om 17:12
Helaas, verkeerd afgelopen. Gisteren nog blij omdat het streepje op de test duidelijk was toegenomen. Vandaag erg verdrietig. Vanochtend waarschijnlijk een miskraam gehad. Erg veel bloed met stolsels. Iemand enig idee wanneer het HCG uit het bloed is en de zwangerschapskwaaltjes afnemen?
---- - schreef op 12-06 om 18:15
He bah  dus toch een miskraam, vind het heel erg voor je. Veel sterkte ermee meis.
Dat is per persoon verschillend, je kunt bijvoorbeeld over een weekje weer testen en kijken of je geen lijntje meer hebt..
Sonja :) - schreef op 12-06 om 18:50
Wanneer zouden jullie verwachten dat ik weer een eisprong heb? Gewoon over circa 14 dagen aangezien ik nog maar 4 weken en 2 dagen zwanger was?
---- - schreef op 12-06 om 19:27
Zoals ik al eerder zei is dat per persoon verschillend, de een pas na een maand, de ander na 14 dagen maar kan ook veel langer duren. Is per persoon verschillend, ik had bijvoorbeeld na mijn bevalling met 18 weken na dik 3 weken alweer een eisprong. 
Sonja :) - schreef op 12-06 om 19:36
Dankjewel voor de reactie.. Even afwachten en hopen dat het de volgende keer wel lukt.
Moedertjuh - schreef op 12-06 om 19:44
Ik had een vroege miskraam met 4 weken en 3 dagen dus weet hoe je je voelt. Erg vervelend voor je..
Bij mij duurde het ruim 4 weken voordat ik weer een eisprong had. Die ronde gelijk weer zwanger. Dus het kan best snel weer raak zijn hoor. Sterkte en hopenlijk snel weer mooie oplopende testen. 
Sonja :) - schreef op 12-06 om 19:56
@ Clautjuh, dank voor de reactie.. Wat zou jij adviseren, wachten tot de eerste menstruatie of er gelijk voor gaan? Jij uiteindelijk positief zwanger? Hoeveel weken ben je inmiddels?
Moedertjuh - schreef op 12-06 om 20:05
Wij zijn er gewoon voor gegaan, als je lichaam weer een eisprong heeft dan is het weer klaar voor een zwangerschap. Ben inmiddels 25 weken en 5 dagen. Natuurlijk vond ik de miskraam niet leuk, alleen zelf sta ik er altijd vrij nuchter in. Als het zo vroeg fout gaat zal het echt niet goed hebben gezeten. Ik heb gewoon gedaan wat goed voelde en gelukkig gaat het nu wel goed. 
Kimberley - schreef op 13-06 om 12:26
Las eventjes mee, ik heb ook exact hetzelfde meegemaakt, vroege miskraam met bijna 5 weken en mijn testen waren precies zo dus ik dacht meteen hetzelfde als BB.
Mijn cyclus duurde die maand dus ook 35 dagen uiteindelijk omdat mn ongi natuurlijk uit bleef. Wij zijn de ronde erna er meteen weer voor gegaan en ik heb ook ovu testen gebruikt en een flinke knaller gespot zelfs maar het is afhankelijk van hoelang je cyclus normaal gesproken is die van mij schommelde altijd tussen de 30-33 dus ik moest wel testen. Volgens mij had ik hem uiteindelijk de ronde erna op cyclusdag 16 of 17. Die ronde overigens niet zwanger geraakt maar wel de ronde erna! Mijn lijf besloot dus zelf een ronde over te slaan.. prima! Nu inmiddels a.s. zaterdag 16 weken zwanger.

Dus de hoop niet opgeven hoor en er gewoon weer voor gaan, misschien is het een optie om deze ronde ovulatie testen te gebruiken voor t geval je cyclus misschien wat ontregelt is? Dan weet je iig zeker wanneer je eisprong is. Ik gebruikte altijd die van action, groot fan hier.
Kimberley - schreef op 13-06 om 12:30
Eventjes om aan te sluiten op Clautjuh, ben het daar helemaal mee eens. Ik was er ook echt kapot van ik had zelfs van alles gekocht om mn vriend te verrassen maar helaas. Dat was ff een flinke domper maar nadat ik rationeel kon nadenken besefte ik me heel goed dat ik blij mocht zijn dat mijn lichaam het zo vroeg en natuurlijk heeft weten af te stoten en dat er inderdaad mogelijk al iets niet goed zat.

Je zou maar 20 weken zijn en dan nog je kindje moeten verliezen, uit ervaring spreken met een vroege miskraam kan ik me voorstellen dat dat nog veel erger is.. dan heb je het al zo lang gedragen en een nauwe band en weet je al wat het geslacht is etc. Heeft het echt al vorm.. nu met een vroege miskraam is het OOK pijnlijk maar heeft het minder vorm dan dat je veel verder was geweest.. Althans, zo bekijk ik het. Ik zou het er nu nog erger kapot van zijn als het nu nog misgaat, dat zie ik echt even niet meer aankomen.
Sonja :) - schreef op 18-06 om 19:01
Bedankt voor jullie reacties, even afwachten en goed in de gaten houden wanneer ik mijn eisprong heb.
De dokter adviseerde om 1 of 2 rondes te wachten,  zodat mijn lichaam kan herstellen. Maar ik lees op verschillende websites ook verschillende verhalen. Ik denk dat jullie tips, doen wat goed voelt het beste is.
Caroline (Gast) - schreef op 18-06 om 20:24
wat jullie denken over mij zwangerschap test ? Omdat ik had 4 weken geleden een miskraam gehad (4weken) en toen naar 3 dagen mijn testen waren negatieve vandaag ik had besloten om nieuwe zwangerschaptest doen en BAM ik zag tweede streep maar ik ben heel gleed onzeker 
Anoniem (Gast) - schreef op 18-06 om 20:26
" wat jullie denken over mij zwangerschap test ? Omdat ik had 4 weken geleden een miskraam gehad (4weken) en toen naar 3 dagen mijn testen waren negatieve vandaag ik had besloten om nieuwe zwangerschaptest doen en BAM ik zag tweede streep maar ik ben heel gleed onzeker  "
Caroline

Cindy - schreef op 19-06 om 21:46
Hallo zit ook eventjes in onzekere dagen.. ik moet normaal gisteren of vandaag menstrueren. Maar 2 dagen geleden had ik roze bij afvegen. Nu nog altijd geen menstruatie te bespeuren. Wel ongi krampjes. normaal kan ik men klok erop gelijk zetten en komt men menstruatie als ik wakker word of kort tegen de middag.. verder heb ik geen kwaaltjes enkel moe (slaap zoiezo niet heel veel de laatste tijd) en hier en daar wat misselijk en draaiierig maar dit alles hoeft niets te betekenen natuurlijk. Wat zou ik doen zien wat het zegt en morgenochtend testen? 
Moedertjuh - schreef op 20-06 om 06:09
@Cindy, gewoon testen, dat is de enige manier om zeker te zijn. Succes ! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan