Mirena zwanger?? - Zwanger worden forum

Anoniem (Gast) - schreef op 05-09 om 11:17
*tegels is tepels..
5 antwoorden en 26987095x bekeken
Moedertjuh - schreef op 05-09 om 11:51
Met iedere anticonceptie bestaat er een kans dat je zwanger raakt. Dus hoe klein de kans ook is ik zou als ik jou was over een paar dagen nog eens testen. Dan zou deze duidelijker moeten zijn, ik heb geen ervaring met de spiraal maar zover ik weet zou die geen invloed moeten hebben op de test. Alleen Hcg geeft een positieve test. Mocht je over een paar dagen nog twijfelen of je bent toch zwanger zal je toch je huisarts moeten bellen. Daar zijn ze toch voor ?
Arbuk (Gast) - schreef op 05-09 om 12:06
Bedankt voor het reageren ! Het zit zo.. afgelopen jaar op 6sept heb ik een abortus gepleegd.. tegen mijn wil in eigenlijk ik wou zo graag het kindje houden maar goed zoiets beslis je niet alleen en heb nog 2 kinderen waarvan ik wil dat ze de juiste zorg krijgen. Mijn man wou dus absoluut geen kindjes meer. Ik schaam me er nog voor, heel erg.. Maar goed heb daarna direct een spiraaltje laten zetten. 
Ik wil wel naar de huisarts maar dit is gewoon een erg gevoelig onderwerp voor mij ben bang dat ze me gaat zeggen dat ik mezelf voor de gek hou. Want na de abortus was ik naar mn huisarts gegaan om hulp te zoeken om alles te kunnen verwerken. En als ik nu dan aankom lopen met symptomen idk.. miss ben ik bang dat ze me gaat zeggen dat ik zwanger ben of juist niet. Zoo een gevoelig onderwerp voor mij..
Ik zal nog even wachten idd.. 
4 aug was mijn menstruatie.
24e kreeg ik bruinverlies.
27e/28e was het gestopt
En nog steeds wachtende op mijn menstruatie.. 
Tooby - schreef op 05-09 om 12:07
Het is verstandig om toch een afspraak te maken bij de huisarts. Mocht je zwanger zijn, dan is het zaak om te controleren of je mirena er nog wel in zit. Als dat het geval is, moet je bespreken en beslissen of je hem eruit wilt laten halen of niet.
Moedertjuh - schreef op 05-09 om 12:31
Oh wat heftig meid, maar je hebt nu alles gedaan om juist niet zwanger te raken. Mocht je toch zwanger zijn dan sta je weer voor een moeilijke beslissing. Snap dat je toen uit respect voor je man/ kids hebt gekozen hoor. Maar waar 2 kids opgroeien kan ook een derde bij hoor ! Sterkte en succes deze dagen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mirena zwanger??' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan