Ovulatie na miskraam - Zwanger worden forum

Anneke (Gast) - schreef op 28-04 om 12:00
Op 13 april heb ik jammer genoeg een miskraam gekregen. Ik heb het pas op 11 weken ontdekt dat het vruchtje gestopt was met groeien op een 6-tal weken (vlak na onze eerste echo waar alles goed op was). Maar nu vraag ik mij af wanneer mijn ovulatie terug is. Was donderdag begonnen met testen en daar was een streepje op te zien, maar niet zo duidelijk als de controle streep, vrijdag was dit hetzelfde. Na gisteren en vandaag te testen zie ik nog maar amper een streepje ! Kan dit dat het zo kan verschillen ? Ik heb dus geen idee of mijn ovulatie is geweest of niet. Heb wel sinds donderdag steekjes links onder. Ik had altijd een cyclus van 28 dagen voor de zwangerschap dus gerekend vanaf mijn miskraam dacht ik dit weekend mijn ovulatie te hebben. Ik heb voor mijn zwangerschap altijd getest met cb ovulatietesten dus ik heb geen ervaring met deze van de action.
Maar om er altijd eentje van cb aan te gooien om te kijken wanneer mijn ovulatie is, valt een beetje duur uit 
22 antwoorden en 23800342x bekeken
Moedertjuh - schreef op 28-04 om 12:49
Wat heftig van je mk, zijn geen leuke ervaringen. Heb je nog getest met een zwangerschapstest om te zien of je geen Hcg meer in je lichaam zit ? Bij mij duurde het 4 weken na mn vmk dat ik weer een eisprong had, normaal had ik ook een cyclus van 28 dagen. Dus het kan wat van slag zijn je cyclus. Ik was wel weer  gelijk zwanger geworden. 
Anneke (Gast) - schreef op 28-04 om 15:40
Hey Moedertjuh, bedankt voor je reactie.
Ik vermoed dat ik niet veel hcg nog in mijn lichaam heb, maar morgen gaan ze bloed nemen om het na te kijken. Maar ook al heb je nog hcg in je lichaam, dat houd een nieuwe zwangerschap niet tegen zei mijn dokter. Laat ons hopen dat het bij mij ook snel raak is.
El1a - schreef op 02-05 om 22:47
Dag Anneke, de lijntjes kunnen verschillen qua "donkerheid" afhankelijk van het moment waarop je test en hoe veel je gedronken hebt. Maar als je ovulatie eraan komt krijg je echt quasi meteen een heel donkere testlijn.
Anneke (Gast) - schreef op 04-05 om 11:53
Na 1,5 week testen nog steeds geen positieve ovulatie test gehad. Ik word er een beetje hopeloos van  Mss krijg ik geen eisprong deze maand door mijn miskraam en moet het nog herstellen ? Enige ervaringen ?
Moedertjuh - schreef op 04-05 om 21:24
Komt echt wel hoor, zoals ik al schreef, bij mij duurde het ook echt ruim 4 weken na mn vmk voordat ik een eisprong had. Had eind november vorig jaar een vmk en pas 28 december een positieve ovulatietest. Je lichaam moet soms even in balans komen hormonaal. 
Anneke (Gast) - schreef op 04-05 om 21:28
Werd jij er dan ook niet hopeloos van, van al dat wachten ?  Heb zoveel bang dat ik geen eisprong ga krijgen.
Moedertjuh - schreef op 04-05 om 21:33
Ja dat wel, en normaal voel ik een eisprong altijd. Die ronde niet. Maar bij de echo voor die vmk bleek ik ook een cyste te hebben op beide eierstokken dus moest naar de Gyneacoloog voor controle. Daar zagen ze ook een opbouwende baarmoederslijmvlies dus ik wist wel dat het eraan zat te komen. Cystes zijn trouwens vanzelf weggegaan. En op mn verjaardag dan een mooie positieve ovulatietest. Met onze jongste dochter als resultaat. Dus ons geduld werd beloond. 
Anneke (Gast) - schreef op 04-05 om 21:43
Ik vind het zo moeilijk om geduldig af te wachten  Ik heb op 23 april op controle geweest om te kijken of mijn baarmoeder schoon was na de miskraam, en dat was zo. En ze vertelde mij dat het niet hoefde om terug op controle te komen. Ze heeft ook mijn eierstokken nagekeken en die waren in orde en ze zag toen nog geen eisprong. Ik heb voor de miskraam nooit mijn eisprong gevoeld. Maar jou verhaal geeft me wel moed om mss toch nog een eisprong te krijgen 
Moedertjuh - schreef op 05-05 om 12:34
Ja gewoon doortesten, komt echt wel hoor 
Anneke - schreef op 05-05 om 15:23
Thx Moedertjuh 
Lelifee - schreef op 26-05 om 15:05
Hey, ons verhalen zijn gelijkend op verschillende manieren. Op 10 april een opgewekte miskraam met 9 weken zwangerschap omdat de baby stopte met groeien op 6 weken en er geen hartslag meer was. 
Op de echo was alles goed maar ik had een bloeding van 14 dagen. Op 10 mei kreeg ik een heeeel zware menstruatie van 7 dagen (nrm 3 a 4) nu ook aan het wachten op ene eitje. Ik kan men ogen wel uitblijven. Den ene dag kleurt hij wat en de andere weer niets. Nog steeds geen piek zoals ervoor 
Anneke - schreef op 26-05 om 15:48
@lelifee. Afwachten is de boodschap bij ons  had jij een eisprong gevonden de weken na de miskraam ? Op 10 mei had ik bruine afscheiding, op 15 mei is mijn menstruatie er door gekomen. Iets heviger als mijn menstruatie voor men ‘zwangerschap’ maar ook gewoon 4 dagen zoals anders. Ben terug aan het testen na men menstruatie maar voorlopig nog geen eisprong. Vandaag was men lijntje iets duidelijker dan de afgelopen dagen, dus hopelijk gaat hij nu mooi oplopen.
Lelifee - schreef op 26-05 om 18:08
Na de miskraam heb ik lang gebloed dus mss dat ik dan een eitje had maar dan was het in elk geval niet zo ideaal. Daarnet nog eens getest en nu is hij toch al dikker probleem is dat we van donderdag op familieweekend zijn en het gedeelde kamers zijn. En ik ga daar nu echt eens geen to de voor overslaan of ik loop het hele weekend pissig  
Anneke - schreef op 26-05 om 18:26
Haha idem !  Wij gaan van donderdag tot zaterdag ook weg met de ouders. Geen gedeelde kamers maar de muren zijn daar ongelooflijk dun en de bedden kraken. Dus als ik een positieve test dan in handen heb zal het toch moeten gebeuren op de 1 of andere manier  Test jij meerdere keren per dag ? Ik enkel ‘s middags.
Puck - schreef op 27-05 om 07:31
Oh dames, ik heb met jullie te doen. Het zou toch wat zijn als je weken wacht en dat je dan bij een positieve test bij je schoonmoeder op de kamer ligt. *gniffel* Maar serieus: ik zou daar wel echt van balen hoor. Ik hoop dat het toch net goed uitpakt voor jullie.
Lilifee (Gast) - schreef op 02-06 om 23:29
Hey,
We zijn op weekend geweest en toch 2 x geknuffeld. (*wandelen in de bosjes met een 2*) toch niet zo handig als ik herinner uit men tienertijd vandaag wel een mooie streep op de ovulatietest, wel nog niet 100 % positief. Daarnet getest en geen streep, maar wel wat te veel water al binnen :/ toch maar doorknuffelen en hopen!! Het valt 'e wel zwaar hoor pffdf
Anneke - schreef op 02-06 om 23:34
Bij mij donderdag een knaltest met de sensitesten en sinds donderdag al 4 dagen hoge vruchtbaarheid met de clearblue. Sinds zaterdag is mijn streepje minder met de sensitest maar met de clearblue nog steeds hoge vruchtbaarheid. Dus ik weet niet goed wat ik nu moet verwachten. Ga ik mijn piek nog hebben met de clearblue of niet, en heb ik dan een eisprong gehad. Dus het is wéér geduld oefenen. Ik was al zo blij met die hoge vruchtbaarheid maar omdat het al 4 dagen is word ik er weer een beetje gek van. Ook omdat de andere test het tegenspreekt 
Lelifee (Gast) - schreef op 03-06 om 20:28
Ik heb u ook een dikke smiley op men ovutest. 
Daarnet goed geknuffeld maar toch met hulp van wat glijmiddel. Nu lees ik dat dat niet goed is :/
Ik ben al lang blij dat ik terug een cyclus heb. Maar hoop toch dat de komende 2 weken vlug gaan en ik kan gaan testen...
Anneke - schreef op 03-06 om 20:35
Ik was naar men huisarts geweest omdat ik al 5 dagen ‘hoge vruchtbaarheid’ heb met de cb test maar nog geen piek en met de sensitest enkel donderdag een knaltest. Hij denkt dat ik deze maand geen piek meer ga krijgen omdat het al zo lang op hoge vruchtbaarheid zit. Dat ik net niet genoeg lh heb aangemaakt om men ei te doen springen. Men wereld is weer even ingestort, waarom werkt het gewoon nog niet zoals het moet. 
D-nise (Gast) - schreef op 27-09 om 23:08
Goedendag, 
Is dit forum nog steeds actief? 
Ook ik ben op zoek naar mijn eisprong na een miskraam bij 8 weken (spontaan verloren uiteindelijk). 
Ben benieuwd naar jullie ervaringen.
Fm - schreef op 11-10 om 14:20
Hey! 
Sterkte! Ik kan met je meepraten ik heb eind juli een mk gehad! Na een goede echo is het hartje met 9 weken gestopt. Ik heb toen medicijnen gekregen omdat mijn lichaam het zelf niet deed. 27 juli heb ik de miskraam toen gehad en dus ook 2 weken bloedverlies en 29 Augustus had ik alweer mijn 1e menstruatie! Ik heb die maand geen ovulatietesten gedaan omdat ik er toen niet aan toe was maar had dus opzich wel gelijk weer een regelmatige cyclus. Gewoon door blijven testen ze zeggen dat je normaal tussen de 4-6 weken na een mk alweer een eisprong hebt. Ik had na de mk een cyclus van 31 dagen en daarna alweer gelijk zoals altijd 28/29 dagen  Je lichaam herstelt zich aardig snel weer na een miskraam. Mocht hij wel uitblijven en het echt heel lang duren kan je dat altijd even navragen. 

Ik weet niet wanneer je de mk gehad hebt? Ik vond het ook prettig om mijn 1e menstruatie na de miskraam eerst af te wachten.. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatie na miskraam' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan