Handige adressen tijdens de zwangerschap en voor de baby

Op Brabbels vind je alle handige adressen die je tijdens je zwangerschap of als ouder nodig hebt. Bovendien kun je de meningen van anderen lezen en zelf je mening achter laten !

Adressen in de buurt

 

Zoek een adres (alles selecteren)

verloskundigen
zwangerschapscursussen
echopraktijken
kraamhotel
inzamelpunten
kindekleding
positiekleding
speelgoedwinkel
webwinkels
kinderopvang
overig

postcode en straal

Woord

ZoekenAdres aanmelden

Op Brabbels kunt u gratis uw bedrijf aanmenlden! U kunt uw bedrijf aanmelden via de aanmeldpaginaAdressen

Verloskundigen

Verloskundigen Bekijk alle verloskundigen op Brabbels. Een verloskundige heb je nodig zodra je zwanger wordt. De verloskundige zal in gewoonlijk de controle tijdens de zwangerschap verzorgen. Vind snel een verloskundige op deze pagina !


Echopraktijken

Echopraktijken Bekijk alle echopraktijken op Brabbels. Een echo praktijk heb je nodig om je echo te laten doen. Soms wordt dat bij de verloskundige zelf gedaan maar vaak ook niet. Bij een echo praktijk kun je vaak ook een pretecho laten maken !


Inzamelpunten

Inzamelpunten Bekijk alle inzamlepunten op Brabbels. Gooi jouw ongebruikte kraampsullen niet weg ! Stichting BayHope zamelt ongebruikte kraamspullen in voor vrouwen in Afrika, India, Zuid-Amerika en Oost-Europa met als doel meer hygiëne tijdens bevallingen, zodat meer vrouwen hun pasgeboren baby's levend en wel tegen zich aan kunnen drukken.


Kinderopvangcentra

Kinderopvangcentra Bekijk alle kinderopvangcentra op Brabbels. Soms is het nodig om een kinderopvang te zoeken voor jouw kindje. Bij een kinderdagverblijf kunnen ouders terecht voor de opvang van hun kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.


Kraamhotels

Kraamhotels Bekijk alle kraamhotels op Brabbels. Het is ook mogelijk om in een kraamhotel te bevallen. Het kraamhotel is een luxe middenweg. Je hoeft niet in het ziekenhuis te bevallen maar ook niet thuis.


Zwangerschapscursussen

zwangerschapscursussen Vind een zwangerschapscursus bij jou in de buurt. Een zwangerschapscursussen geeft je extra informatie over de zwangerschap, bevalling en periode erna. Je bent dan beter voorbereid op wat er allemaal gaat komen. Een zwangerschapscursussen geeft je ook de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met andere zwangeren.


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan