mama2b voor dé eigentijdse zwangerschapscursus in Zwolle en omstreken

Wil je vooral praktische en eerlijke informatie tijdens de zwangerschapscursus? Mama2b geeft praktische informatie over zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd! Aan bod komt bijvoorbeeld het verloop van de bevalling, bevalhoudingen en ademhalingstechnieken. Daarnaast krijg je informatie over de keuze tussen borstvoeding en flesvoeding, draagdoeken en het kraampakket. De mama2b zwangerschapscursus is te volgen in Zwolle. Wil je geen zwangerschapscursus in één groep doen, dan kan je de cursus ook thuis doen, samen met je partner instructrice komt dan bij jullie thuis voor één cursus op maat.

Adresgegevens Contact
assendorperstraat 371
8012 DN Zwolle
Telefoon: 0617252588
Website: http://www.zwangerzwolle.nl
Nederland

Stuur een email naar mama2b voor dé eigentijdse zwangerschapscursus in Zwolle en omstreken
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met mama2b voor dé eigentijdse zwangerschapscursus in Zwolle en omstreken? Laat dan een review achter!


Locatie

Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan