Zwangerschapscursus en individuele zwangerschapsbegeleiding

Je bent Zwanger! Je wordt (opnieuw) moeder! Dit is een bijzondere periode in je leven. Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om voldoende tijd voor jezelf te nemen. Stilstaan bij je zwangerschap, bij de veranderingen die plaatsvinden in je lichaam en in je leven. Mijn visie is dat je tijdens je zwangerschap meer bent dan alleen een fysiek lichaam. Zwanger zijn is een bijzondere fase in jouw leven. Een fase waarin je een (emotionele) groei doormaakt die voor veel vrouwen terugkijkend leidt naar een ander en/of een bewuster leven.

Heldere Kracht biedt zwangerschapsbegeleiding in verschillende settings en prijscategorieen. Daardoor is er altijd wel een vorm die het beste bij jouw past.

Adresgegevens Contact
Apeldoorn
Website: http://www.helderekracht.nl
Nederland

Stuur een email naar Zwangerschapscursus en individuele zwangerschapsbegeleiding
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met Zwangerschapscursus en individuele zwangerschapsbegeleiding? Laat dan een review achter!


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan