Bewust zwanger - Mindful zwanger

Je bent zwanger! Dit is een bijzondere periode in je leven. Tijdens je zwangerschap is het belangrijk om voldoende tijd voor jezelf te nemen. Om stil te staan bij je zwangerschap, bij de veranderingen die plaatsvinden in je lichaam en in je leven. Deze cursus gaat uit van de kracht van mindfulness, leven in het moment en vertrouwen op je eigen lichaam.

Inhoud
Je leert door middel van mindfulness stilstaan bij en omgaan met de verschillende thema's rondom jouw zwangerschap. Wat kun je bijvoorbeeld leren van jeuk, hoe smaakt een rozijn en wat hebben die dingen met zwangerschap te maken? Ook gaan we aan het werk met het simuleren van bevallingspijn. Door de oefeningen ben je beter voorbereid op de bevalling. Daarnaast staan we kort stil bij de volgende fase: het moederschap. Moeder worden en zwanger zijn beleeft iedereen op zijn eigen manier. Er bestaan geen regels over hoe jij je moet voelen tijdens je zwangerschap of na jouw bevalling. Elke ervaring is uniek en alles mag er zijn.

Adresgegevens Contact
Apeldoorn
Website: http://www.helderekracht.nl
Nederland

Stuur een email naar Bewust zwanger - Mindful zwanger
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met Bewust zwanger - Mindful zwanger? Laat dan een review achter!


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan