Rond Geboorte

“Rond Geboorte” biedt complete cursussen aan in Dokkum, Leeuwarden, Burgum en Drachten, die zich richten op de zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling.
In de zwangerschap worden de Zwangerschapscursus Actief en de Zwangerschapscursus Verkort aangeboden. Ook het volgen van een privé Zwangerschapscursus is mogelijk. Na de bevalling biedt Rond Geboorte de cursus Fit na de bevalling en de cursus Babymassage aan.
De cursussen van “Rond Geboorte” kenmerken zich doordat elke cursus bestaat uit een actief en een informatief deel. In kleine groepen wordt op een duidelijke manier eerlijke en betrouwbare informatie gegeven, waarbij persoonlijke aandacht en begeleiding voorop staan.
Kortom, cursussen van “Rond Geboorte” zijn duidelijk, eerlijk, persoonlijk en….. gezellig!

Adresgegevens Contact
Leeuwarden, Dokkum, Burgum en Drachten
Website: http://www.rondgeboorte.nl
Nederland

Stuur een email naar Rond Geboorte
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met Rond Geboorte? Laat dan een review achter!




 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan