Hypnobirthing en 1 daagse cursus ontspannen bevallen

Hypnobirthing® is een zwangerschapscursus die je samen met je partner of je geboortepartner volgt. Ik geef deze cursus in Apeldoorn en omgeving.
Het is een methode die inmiddels wereldwijd bekend is dankzij de Amerikaanse oprichtster Marie F Mongan.
Tijdens de cursus leer je diep ontspannen en dat in combinatie met ademhalingsoefeningen. Dit wordt dan ook het stukje Hypno in Hypnobirthing genoemd. Of je nou thuis of in het ziekenhuis gaat bevallen, of het jullie eerste kindje is of jullie derde: hypnobirthing heeft waardevolle voordelen. Ontspannen, kalm en vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan, dat is van essentieel belang om je kindje rustig en gemakkelijk op de wereld te brengen.

Hebben jullie geen tijd voor 5 cursusavonden?
Dan is de eendaagse cursus ontspannen bevallen wat voor jullie!
In 1 dag leren jullie alle praktische tools om met vertrouwen de geboorte tegemoet te gaan. Deze dag kenmerkt zich door de nuchterheid en het praktische aspect. Een leuke & leerzame dag gegarandeerd voor slechts 99 euro.

Adresgegevens Contact
Van Galenstraat 7
7311HE Apeldoorn
Telefoon: 0634138011
Website: www.hypnobirthingenmeer.nl
Nederland

Stuur een email naar Hypnobirthing en 1 daagse cursus ontspannen bevallen
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met Hypnobirthing en 1 daagse cursus ontspannen bevallen? Laat dan een review achter!


Locatie

Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan