Gewicht verliezen na zwangerschap - Babyforum

Lima92 - schreef op 19-08 om 15:35
Hoi iedereen
Ik ben 4 weken geleden bevallen van mijn tweede zoontje. Nu was ik net zoals bij mijn eerste zwangerschap 25 kilo bijgekomen. Er zijn er tot nu toe 11,5 terug af. Ik voel me heel slecht in mijn vel, heeft ook gevolgen voor mijn humeur en mijn kindjes merken dit wel denk ik. 
Ik wil dus zo snel mogelijk heel wat gewicht verliezen. Voor de zwangerschap woog ik 65,3 en ik ben 170cm. Ik wil terug naar 60 maar zou al blij zijn als ik op (heel) korte tijd naar de 69 kan. 
Ik let al goed op mijn eten, zou wel meer water moeten drinken.
Wat hebben jullie concreet gedaan om snel gewicht te verliezen? Hoeveel kilo en hoe snel?
Twee side notes: ik ben niet op zoek naar “geef het tijd” commentaren. Ik geef borstvoeding, blijkbaar zou dat bij veel vrouwen helpen op af te vallen maar bij moet doet het niks, net zoals na mijn eerste bevalling. 

Laat die goede ervaringen maar komen 
1 antwoord en 1244110x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 19-08 om 15:40
Sorry maar dat heeft dus echt wel tijd nodig. Ik heb ook er twee jaar over gedaan om op normaal gewicht te komen. Ik ben wel meer aangekomen. Belangrijk is om goede voeding binnen te krijgen en te bewegen. Bij mij hielp wanneer zoonlief wakker werd met hem te wiegen (dansen) koptelefoon met muziek want mijn andere zoon lag ook op de kamer. Zo pak je twee in 1. Ik ben trouwens 178 cm en mijn ideale gewicht is rond de 65 kilo. Ik woog voor mijn zwangerschap nu 70 en bij mijn derde zwangerschap (dit is mijn vijfde alweer) woog ik voor die tijd 68 kilo. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gewicht verliezen na zwangerschap ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan