Alleenstaande moeder - Babyforum

Ssamantha - schreef op 29-01 om 18:39
Hallo...
zijn hier nog meer alleenstaande moeders? Ik ben benieuwd hoe jullie alles aanpakken en hoe jullie t doen..
Ik ben zwanger sinds paar weken heel spannend allemaal!
de persoon waar ik zwanger van ben weet t en is ook super blij!
Maar helaas heeft die een vrouw en kinderen. Dus helaas moet ik alles alleen gaan doen.
Geef niet... ik red t allemaal wel!
6 antwoorden en 25783400x bekeken
mamatrouble - schreef op 22-06 om 20:38
Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen, maar ongeacht mijn mening gaat het vanaf nu om de kleine, die heeft namelijk niet om deze situatie gevraagd.
Ben erg benieuwd hoe het gaat, mocht je hulp nodig hebben weet dan dat hier instanties voor zijn. Je kunt altijd naar een Maatschappelijk werker eventueel via de gemeente. 

Verder zijn er veel instanties en goede doelen die kinderen helpen, en ouders met kinderen helpen die weinig hebben, en die doen echt fantastisch werk. Een voorbeeld is de Stichting Kinderen met Minder, ze zijn nog niet super bekend maar ze doen gigantisch veel.
Ik hoop dat je er wat aan hebt.
Anoniem (Gast) - schreef op 30-01 om 10:16
Begrijp me niet verkeerd maar waarom begin je wat met een man die getrouwd is en kinderen heeft, de kans dat je er dan alleen voor staat is zo groot. Die man is trouwens helemaal fout omdat hij er voor kiest om vreemd te gaan, dat maakt hem in mijn ogen onbetrouwbaar. 
Maar goed wel fijn dat je gelukkig en blij bent met je zwangerschap. Ik hoop dat je zwangerschap goed verloopt en dat je een lief kindje krijgt. Ik hoop dat je veel hulp krijgt van je familie en vrienden zodat je er niet helemaal alleen voor staat. En ik hoop dat de papa alimentatie gaat betalen want dat is hij wel verplicht aan zijn kind. Als je er een maakt ben je er ook financieel verantwoordelijk voor. En extra inkomsten om voor je kind te zorgen kun je vast gebruiken. informeer je ook op welke toeslagen je recht hebt 
Anoniem (Gast) - schreef op 09-04 om 21:22
Je hebt geen idee waar je aan begint! Zo fout, jullie allebei. Mocht de andere vrouw er nog niet van af weten, geloof me dat gaat niet lang meer duren. Hoe je er aan komt kom je er ook vanaf! Een kind is niet zomaat iets. Het is KEI EN KEI hard werken. 24 uur per dag. Je kiest er voor om een kindje nu al in zo een situatie geboren te laten worden. Ik vind dit heel egoïstisch. Net als jullie geheime relatie. Heel veel succes gewest wand je gaat het nodig hebben
mama_elke - schreef op 22-06 om 20:58
gefeliciteerd!
Veel succes en er zijn meer bewust alleenstaande moeders. Je gaat dit zeker kunnen!
Julia (Gast) - schreef op 01-05 om 13:18
Ik zat enkele jaren geleden in een soortgelijke situatie toen ik onbedoeld zwanger raakte en de vader verdween. 
Een goede vriend stelde voor om een homoseksuele co-vader te zoeken voor steun, wat ik deed via de typische pagina's (meerdangewenst & co) en het was de beste beslissing. 
Hij hielp me door de zwangerschap, was er na de bevalling en mijn zoon, nu een peuter, brengt veel tijd met hem door en houdt heel veel van zijn co-vader. 
Pimpelmeesje (Gast) - schreef op 02-07 om 21:00
Nou mamatrouble, jij gaat er alvast vanuit dat hier allerlei tekorten zullen bestaan. Ik ben ook alleenstaande moeder. Heb geen nood aan maatschappelijk werk of 'kinderen met minder'. Ik werk gewoon en betaal daar mijn hypotheek, auto en alles wat mijn kindje nodig heeft van. Dat in tegenstelling tot mijn buren die elkaar fijn met zn 2 de tent uitvechten. Meer zuipen dan werken en waar kind door een weekendpleeggezin oid wordt opgevangen. 
Een kind krijgen van je minnaar lijkt mij ook niet de meest ideale uitgangssituatie. Maar om nu maar meteen ervan uit te gaan dat het dús aan vanalles zal ontbreken vind ik een nare insteek. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Alleenstaande moeder' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan