Alleenstaande moeder worden? - Babyforum

Kaat (Gast) - schreef op 12-12 om 15:40
Hey! Ik ben Kaat. Ik wordt binnenkort 37 jaar. Ik heb nog steeds geen kinderen. Ik droomde er altijd van om jong moeder te worden, maar ik heb de juiste man nog niet gevonden. Er is niet echt een man in het vooruitzicht dus ik twijfel al een tijdje om alleenstaande moeder te worden… (via een donor)heeft iemand hier ervaring mee? Alleenstaande moeders? Kinderen van alleenstaande moeders? Tips? Advies? Doen of niet doen? Ervaringen?
Alvast bedankt en vriendelijke groeten 
Kaat. 
4 antwoorden en 11200131x bekeken
mama_elke - schreef op 12-12 om 18:20
Hoi Kaat,
Geen ervaring met alleenstaande moeder of in mijn omgeving. Maar ik zou zeggen, als je een kinderwens hebt ga ervoor!  
Je zal vast steun krijgen vanuit je familie/vriendenkring. 
Arves (Gast) - schreef op 14-02 om 17:15
Hoi Kaat,
Wat heb jij uiteindelijk gekozen? 
Ik ben zelf verwekt doormiddel van een donor en ga nu zelf ook dat traject aan. In het geval dat je nog geen beslissing gemaakt hebt zeg ik Doen. Wachten op de juiste man is een leuk idee, maar het 37 begint de tijd te dringen als je eventueel meer dan een kindje wil. 
Ik denk dat de meeste vruchtbaarheidsklinieken je ook veel informatie geven over onderwerpen die met het proces te maken hebben, zoals bijvoorbeeld hoe je er met het kindje over kan praten later.
Eefje - schreef op 15-02 om 15:01
Waarom niet via een bekende donor? Onze dochter is geboren via een bekende donor, zo weet ze toch altijd wie de vader is mocht ze hier nieuwsgierig naar zijn. 
Wij zijn wel een lesbische koppel. Het lijkt me zwaar om alleen een kindje op te voeden maar als de wens groot is zeker niet onmogelijk! Ga ervoor zou ik zeggen, wellicht komt er later nog een partner in beeld.
Kaat (Gast) - schreef op 16-02 om 16:19
Ik heb het toch niet gedaan, maar ondertussen wel een man gevonden, die heeft al een kindje. Dus ik weet niet of ik het nog écht wil, misschien ooit samen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Alleenstaande moeder worden?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan