Alleen tijdens zwangerschap - Babyforum

Connection - schreef op 14-12 om 08:04
Dag dames,
Ik ben 5 weken zwanger en alleen. Ik zou het fijn vinden in contact te komen met mensen die ook (op oudere leeftijd) zwanger zijn. 

Heb trouwens behalve gevoelige borsten helemaal geen last!
24 antwoorden en 45422782x bekeken
mama3 - schreef op 14-12 om 08:34
hoi connection,
ik ben 36 jaar en zwanger van 3e. Hoe oud ben jij en is dit je eerste? Fijn dat je eigenlijk nergens last van hebt.
Connection - schreef op 14-12 om 09:11
Hey mama3,
Leuk dat je reageert! Ik ben 41 en zwanger van mijn eerste. Hiervoor een vroege miskraam gehad. Ik vind het een geschenk!
tammi - schreef op 14-12 om 09:40
hoi connection,
ik ben 38 jaar en zwanger van het vierde.
je bent niet alleen hoor om rond deze leeftijd zwanger te zijn .
en wil je hier iets kwijt of vertellen we zijn allemaal toffe dames onder elkaar of wil je prive iets kwijt het kan ook.

leuk dat je geen last hebt.

liefs tammi
Connection - schreef op 14-12 om 10:59
Hey,
Leuk jullie reacties. Hmmm, 60, met eitje van een ander dus (of ingevroren? Alles kan tegenwoordig!) Aflijn, wie ben ik om te oordelen, maar als je lichaam niet meer kan, zul je je er bij neer moeten leggen lijkt me. Maar ja, mensen vinden 41 ook veel te oud. 

Nee, ben niet alleen natuurlijk, maar wel alleenstaand. Waar wij eerst samen ervoor gingen, sta ik er nu dus toch alleen voor uiteindelijk.
pioenroos - schreef op 14-12 om 17:26
Hoi!

Ik ben 41 jaar en vandaag 6 weken zwanger. Helaas ook vandaag licht bloedverlies waardoor ik het vertrouwen een btje kwijt ben. Heb in augustus met exact 6 weken een miskraam gehad dus extra spannend... Hoop hier nog een week of 32 rond te mogen mailen en zou leuk zijn jou hier ook te blijven treffen. Wie weet! Ik zit in een boeiende lat-relatie.... Groetjes en hou het gevoel vast!
Réwana - schreef op 14-12 om 18:36
@Connection...Je bent niet alleen hoor, er zijn hier meerdere dames die op latere leeftijd een kindje krijgen/hebben.

Ik zelf ben 37 jr en zwanger van mn 1e kindje...en het is meer dan welkom
Maar begrijp heel goed dat je je alleen voelt als alleenstaande ouder, maar ook dan
zal het groot worden en liefde krijgen, das toch ook belangrijk.!

Ben na een relatie van 11 maanden nu ook alleen, en das soms best lastig,
zeker deze periode, maar kan hier wel mn ei kwijt en steun vinden, net als jij.!
Succes & sterkte met je zwangerschap, geniet ervan.!!!

@Pioenroos, hoop voor je dat alles goed komt, zelf heb ik ook in het begin ook bloed-
verlies gehad maar bleek niets ernstig te zijn.! Dus houd hoop...
Connection - schreef op 15-12 om 08:04
@pioenroos zijn we even ver en even oud! En inderdaad, gewoon positief blijven hè. Enne... Boeiende lat-relatie...hmm
Maar hoor graag van je hoe het met je gaat!

@rewana hoe ver ben je? Ziet er ver uit  Heerlijk hoor. En inderdaad, belangrijkste is liefde en dat heb ik volop te geven. Fijn ook dat je steun ervaart hier. Jij ook veel succes in je zwangerschap verder, we houden elkaar op de hoogte
pioenroos - schreef op 15-12 om 17:33
Hallo dames!
Helaas zet mijn bloeding door en ik vrees dat ik dit forum weer mag gaan verlaten. Dinsdag een afspraak in het ziekenhuis voor een echo. Deze zwangerschap, hoe kort ook, doet me veel. Gezien mijn leeftijd en oncologisch verleden is het eigenlijk een wonder dat ik in 4 maanden 2 x zwanger ben geworden. Ik geef de moed nog niet op maar houd er wel ernstig rekening mee dat een kindje misschien niet in mijn leven zal horen. Met pijn in mn hart want er is zoveel warmte en liefde in me.... Het is (misschien) niet anders...
Connection - schreef op 15-12 om 22:01
Hey pioenroos, ik blijf duimen dat het goedkomt hoor. Het feit dat je al twee keer zwanger bent in een paar maanden zegt in ieder geval veel over je vruchtbaarheid. Geef de moed niet op en ga voor je verlangen. Maar eerst dinsdag maar eens kijken. Veel sterkte dan!
Réwana - schreef op 16-12 om 14:07
@Pioenroos, de moed niet opgeven hoor.! Je weet nooit wat de toekomst je brengt.!

Voor mij is deze zwangerschap ook een geschenk, heb er ook jaren naar verlangd en op gewacht en zie nu, ik heb in een jaar tijd, een (goede) relatie mogen meemaken, een miskraam en een zwangerschap in nog geen 3 maanden tijd.! Dus gewoon blijven hopen,
en wie weet.

Ik wens je heel veel sterkte toe, en laat ons weten hoe het afloopt.

@Connection, ik ben nu 20 weekjes zwanger...
* - schreef op 16-12 om 18:01
@Connection,
Zelf ben ik 39 en heb net 3 weken geleden bevallen van 
een gezonde zoon..Miquel.
En sta zeker open om gezellig te kletsen en zo...
btw eerst altijd alleen en heb daarvoor 2 zonen op de wereld gezet...
7 jaar lang alleen nu alweer 6 jaar samen..

Gr Ju
Sandra - schreef op 18-12 om 19:57
Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Ik ben 36 en zwanger van de tweede :-)
Connection - schreef op 19-12 om 22:12
Oh jee, en zorg over opeens verlies van bloedstolseltjes (heel klein beetje (nog)) ook alleen natuurlijk.. Heeft iemand dat ook meegemaakt en overgegaan of einde oefening?
Bezorgd ben ik wel
pioenroos - schreef op 20-12 om 08:33
Hi Connection, wat spannend,voor je. Helaas betekende dit in mijn geval tot 2x toe het begin van het einde. Maar, zo heb je vast ook gelezen, kan wat bloedverlies er wel bij horen. Ik ben di in het zkh geweest en daar is mijn bange vermoeden bevestigd helaas. Ik hoop dat het bij jou anders zal verlopen. Zal voor je duimen.....
Sandra - schreef op 20-12 om 09:53
Ik heb in de 7e week helder bloed verloren, ik was ook angstig. Gelukkig was het maar 1 dag en toen hield het op. Met 8 weken had ik de eerste afspraak in het ziekenhuis. Gelukkig was mijn zwangerschap prima in orde. Hartje klopte prima, kindje groeide goed.
Er zaten echter wel 2 vrachtzaken en maar 1 kindje... Waarschijnlijk heeft de bloeding te maken gehad met het afbreken van een 2e zwangerschap. Daar schrok ik van, maar volgens de gynaecoloog gebeurd dit vaker bij vrouwen dat een zwangerschap begint bij een meerling en dat er in heel vroeg stadium 1 door het lichaam wordt afgebroken, en was het niets om zorgen over te maken.

Sterkte, ik hoop dat het bloeden niet doorzet...

Liefs, Sandra
Connection - schreef op 20-12 om 17:37
Heb vandaag de verloskundige gebeld. Zij was weinig hoopvol helaas. Wat zouden jullie doen?  Ik wil het nog even afwachten. Maar stel dat het dit weekend nu niet doorzet, dan wil ik echt niet wachten tot mijn eerste bezoekje aan de gynaecoloog van 2 jan. voor duidelijkheid en zou ik eigenlijk maandag al naar het ziekenhuis willen. Nou ja, bij deze eigenlijk besloten dat ik morgen het ziekenhuis bel voor een afspraak.
@Pioenroos. Voor mij ook tweede keer. 

Ben er wel een beetje verdrietig van....
Connection - schreef op 21-12 om 16:06
Gelukkig, maandag naar het ziekenhuis.
Sandra - schreef op 21-12 om 16:19
Sterkte,
Heeft het bloeden doorgezet?
pioenroos - schreef op 21-12 om 22:11
Hoe gaat het met je, connection? Ik hoop zo voor je dat je kleintje zich stevig vastklampt... Hou je me op de hoogte??
Connection - schreef op 22-12 om 00:08
Hey lieve sandra en pioenroos,Fijn jullie belangstelling. Nee, bloeden heeft niet doorgezet. Was eigenlijk alleen woensdag einde dag en donderdagochtend nog ietsje afscheiding. huisarts was een stuk optimistischer dan vk. Hij zei ook dat als het mis zou zijn, mijn hcg ook als een gek zou dalen, dus zinvol om een zwangerschapstest te doen. Dus maar gedaan. En nog hartstikke zwanger hoor. Overigens geloof ik zijn verhaal niet zo dat hcg zo snel daalt, heeft iemand hier ervaring mee? 

Ben heel blij dat ik voor de kerst terecht kan n het ziekenhuis!
mama-ok - schreef op 22-12 om 09:58
Hi Connection, ik heb eind 2010/2011 een miskraam gehad. Mijn Hcg was niet gedaald, was redelijk aan de hoge kant maar gyn had vermoeden dat het een mola zwangerschap zal zijn. Vrucht was gestopt met groeien na 6 weken. Ik had heel veel cystes in de barmoeder wat zij niet konden plaatsen daarom mocht ik een jaar niet zwanger raken. Je Ha heeft wel gelijk als je een miskraam zou hebben zal de hcg niet zo snel dalen maar ook niet stijgen. Als je een stijgende hcg beeld hebt in het bloed is zeker hoopvol.
Connection - schreef op 22-12 om 19:00
Hoi mama-ok,Mijn bloed is niet geprikt, dus weet niet of het stijgend hcg is. Ik hecht zelf niet zo'n waarde aan positieve zwangerschapstest. Ik zal maandag af moeten wachten.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Alleen tijdens zwangerschap' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan