mijn ex wil dat ik het weg laat halen - Babyforum

verdrietige mama (Gast) - schreef op 29-05 om 00:57
Hallo, ik ben er een aantal dagen geleden achter gekomen dat ik zo'n 5 weken zwanger ben. dit was niet gepland zoals de titel al laat weten.  Mijn ex en ik zijn net bij elkaar weg omdat hij een ander had. Nu heb ik hem verteld dat ik zwanger ben en dat ik niet denk dat ik een abortus aankan en dit eigenlijk ook niet wil. Ik heb hem de keuze gegeven om mij dit alleen te laten doen omdat ik hem niets kan en wil verplichten. Hij voelt zich wel verplicht en wil hierdoor dat ik het weg laat halen.  Als ik het zou houden zou hij niet meer kunnen studeren (wat ik onzin vind) en gaat zijn vriendin bij hem weg. Ik zou dus zijn leven verzieken (letterlijk wat hij zegt). Hij heeft me zelfs als gesmeeKt. Maar ik kan en wil het niet.  Zijn er meer meiden in deze situatie die tips hebben?
92 antwoorden en 39926726x bekeken
* - schreef op 29-05 om 17:40
Lieve verdrietige mama,

Wat is je leeftijd en wat je ex-vriend doet is manipuleren 
Ik zou als ik jou was goed nagaan wat jij wil.
Een abortus is heel intensief en kan je nog jaren achtervolgen..
Als ik jou was zou ik het nog is in jezelf om laten gaan..

En zeker geen abortus voor iemand anders plegen..
Ik lees dat jij het niet wil..
Maar de beslissing ligt ook bij jou.
Dikke knuffel en ik hoop dat je je kindje houd

Anoniem (Gast) - schreef op 30-05 om 14:18
Hallo dames. Bedankt voor de reacties. Ik en mijn ex zijn beide 24 dus ik denk zeker verder dan allrenalleen de baby fase. Mijn ouders zijn beide op de hoogte en staan achter elke keuze die ik maak. Ik woon niet thuis maar op mezelf. Hij probeert me inderdaad te manipuleren!  Wat voor mij erg zwaar is. Ik heb hem aangegeven dat ik het zonder hem wil doen omdat ik liever geen vader heb dan een vader wat niet van zijn kind houdt. Als ik mijn hart volg dan gaat dit kindje gewoon geboren worden maar als ik dan weer van die nare berichten krijgt komt de twijfel. Hij wil ook niet dat ik het kindje bij hem weghoud als het geboren is. Wat ik ook nooit zou doen. Maar wat het ook weer dubbel maakt.
* - schreef op 30-05 om 14:25
Kan je hem niet blokkeren op je mobiel en zo heb je even rust van al zijn manipulaties
hij heeft in eerste instantie totaal niks te willen fijn trouwens dat jou ouders je wel steunen..

mama250 - schreef op 30-05 om 15:26
Wat heftig verdrietige mama. Maar toch wil ik je feliciteren met je zwangerschap en het nieuwe wondertje wat in je groeit.

Weet dat je van een abortus altijd spijt krijgt, vroeg of laat. Laat je niet onder druk zeggen.

Ik wil je wijzen op siriz http://www.siriz.nl dit is een organisatie die je op weg kan helpen en heeft ook een telefonische hulplijn die je altijd (anoniem) kan bellen.

Ik hoop dat je gelukkig word met je kindje en hulp krijgt uit je omgeving of van b.v siriz.
Er is meer mogelijk dan je nu denkt!

Liefs
verdrietige mama (Gast) - schreef op 30-05 om 16:36
Hartstikke bedankt!  Mijn besluit staat wel vast.  Maar nu is de twijfel of ik het mijn ex ga vertellen of niet.  Hij zal compleet flippen als ik het wel vertel en ik heb al genoeg stress zonder zijn gezeur. Lief dat jullie zo Positief zijn. Daar heb ik erg veel aan! :-D
Toesie - schreef op 30-05 om 16:43
Lieve verdrietige mama, 

Wat goed dat je voor jezelf een beslissing hebt gemaakt. Je hoeft voorlopig je ex nergens bij te betrekken, hij heeft immers aangegeven dit niet te willen. Mogelijk heeft hij ook wat tijd nodig om te wennen aan deze verandering.

Zorg goed voor jezelf de komende dagen en weken, onnodige stress is nooit goed voor je zwangerschap en de kleine

Probeer even wat afstand te nemen en te genieten
Anoniem (Gast) - schreef op 30-05 om 17:47
Ik heb hem geblokkeerd en ik ga pas een gesprek met hem aan als hij me fatsoenlijker behandelt. :-) nu ga ik eerst gigantisch genieten!
* - schreef op 30-05 om 18:01
Heel goed mag ik je dan nu blije mama gaan noemen ipv verdrietige mama
Anoniem (Gast) - schreef op 30-05 om 18:14
Nog niet helemaal maar wel een opgeluchte mama! ;-) dat blije komt wel. Ik geniet nu in ieder geval gigantisch van de rust op mijn telefoon en Facebook en dus in mijn hoofd. Laat het genieten maae beginnen!
* - schreef op 30-05 om 18:27
Okay opgeluchte mama lekker genieten dan en als er wat is trek maar aan de bel
Ingeborg - schreef op 31-05 om 11:33
Beste verdrietige mama

In december zei mijn vriend mij ook WEGHALEN! (Ik 35 hij 40) heel veel ruzies gehad en hij is twee weken bij mij weggeweest.

Uiteindelijk zei hij er voor te gaan.

13 februari jl getrouwd!

In april heeft hij alsnog de benen genomen.

Ik sta er nu alleen voor.

Als hij dit eerder had gezegd had ik ons huis nog gehad...

Alleen maar meer problemen gekregen door zijn niet eerlijk zijn.

Ik hoop dat jij het red! Sterkte meid
Anoniem (Gast) - schreef op 31-05 om 12:24
Hallo ingeborg,

Ik wil absoluut geen relatie meer met mijn ex dus die "fout" ga ik niet maken. Maar ik snap jouw besluit heel goed. Hij mag van mij wel een deel uitmaken van het leven van ons kind maar ik denk niet dat hij dit wil. Ook dit maakt me niet uit. Ik heb gelukkig ontzettend veel steun van vrienden en familie. Ik hoop ook dat ik het allemaal red. Heb jij spijt gehad van je besluit? Of ben je nog steeds blij met je keuze. 

Groetjes,

Verdrietige mama
Ingeborg - schreef op 01-06 om 13:53
Hallo verdrietige mamma

Ik wilde graag deze samen voor gekozen zwangerschap doorzetten. Hij niet. Ik had mijn huis mijn kinderen en dacht dan doe ik het wel alleen!
Hij krabbelde terug en besloot zelfs met mij te trouwen. Huis opgezegd. Februari getrouwd.
En uiteindelijk na y1 dagen groots huwelijksfeest heeft hij alsnog besloten er niet voor te gaan

Ik heb geen spijt van mijn meisje! Inmiddels 30 weken zwanger

Wel spijt dat ik hem geloofde.

Ik zit nu met alle problemen. Geen huis. Kinderen verdrietig en een zeer slechte zwangerschap.

Als je wilt kunnen we in contact komen?

verdrietige mama (Gast) - schreef op 01-06 om 15:48
Dat lijkt me leuk ingeborg. Aangezien we in een soortgelijke situagiesituatie zitten :-)
Ingeborg - schreef op 15-06 om 22:57
Hi verdrietige mama
Sorry voor mijn late reactie.
Ik zal even een email account aanmaken zodat je mij kunt vinden. Of kan ik jou ergens vinden?
Blije mama (Gast) - schreef op 16-06 om 21:03
Hier ben ik weer! Vandaag de eerste echo ivm ssri gebruik. Een prachtig kloppend hartje.  Ongeveer geschat op 7 weken maar dit gaan ze de volgende keer bekijken. Ik ben blij!!! Ingeborg, kan je via hier ook prive berichten sturen oid :-)
* - schreef op 16-06 om 22:08
Wat fijn om te lezen blije mama,

Ingeborg ik had je al een Pb gestuurd
Ingeborg - schreef op 24-06 om 23:02
Waar kan ik die vinden?
Faile - schreef op 17-06 om 14:50
Zo wat een verhaal zeg! Wat erg dat je ex je probeert te manipuleren om t weg te laten halen. Vind t ontzettend knap en sterk van je dat je toch je eigen gevoel achterna gaat. De andere beslissing zou je je leven lang achtervolgen als je er zelf niet achter stond.

Wat je zou kunnen doen, is omdat ik lees dat je t zelf wilt doen. Je ex een keuze stellen. Ik lees dat je hem niet weg wilt houden van t kind ondanks dat hij vindt dat jij zijn leven hiermee verziekt. Ik zou dan denk ik voorstellen om officieel afstand te doen van t kind. (begrijp me niet verkeerd ik vind t echt vreselijk wat hij jou aandoet, maar wat wil hij nou...hij wil t kind niet want hij wil dat je t weglaat halen, hou je t wel, wil hij dan ineens wel betrokken zijn? )

Op t moment dat hij officieel afstand doet, hoeft hij geloof ik geen alimentatie te betalen. Krijg jij de volledige voogdij die hij nooit zal kunnen aanvechten. Mss toch wel een fijne zekerheid voor jou. Hij kan verder met zn leventje zonder dat jij t "verziekt" (wat echt walgelijk is van hem om dat te zeggen)

Als t kind oud genoeg is kun je vertellen wie de vader is en kan t kind zelf kiezen of die m wil ontmoeten ja of nee.

Vind je een powerwoman. Echt respect voor! Hoop dat je er uit komt!
Blije mama (Gast) - schreef op 24-06 om 15:30
Hij heeft inmiddels al afstand gedaan van zijn rechten.  Ik heb hem zelf voor de keuze gesteld wat hij wilde. Ik ben dus de enifeenige voogd en heb mijn zus tot toegewezen voogd benoemd (ze was compleet in tranen). De misselijkmisselijkheid neemt hier flink toe maar voor de rest voel ik me goed! :-) ik begin ook steeds trotser op mezelf te worden!!! En ik heb zo ontzettend veel steun, ook uit onverwachte hoek. Zijn familie staat volledig aan mijn kant en begrijpen niet dat hij kan leven met het idee dat er een kindje van hem op de wereld is die hij niet ziet. En zij willen dan ook wel een deel uitmaken van zijn/haar leven. Hij heeft er wel mee ingestemd dat ik de kleine ga vertellen wie de vader is. Wat ik dan weer heel raar vindt, maar ok. Ik ben ontzettend blij met alle hulp die ik krijg van iedereen! 7 juli krijg ik de 2e echo, spannend!!! Ik kan niet wachten om hem/haar weer te zien. :-D
Faile - schreef op 24-06 om 17:10
Zo wat goed zeg! En ook fijn dat je van zijn familie steun krijgt. Al zal dat mss wel dubbel voelen.
Veel sterkte en geniet van t wondertje!
Blije mama (Gast) - schreef op 27-07 om 10:59
Hallo mama's! Daar ben ik weer. Inmiddels bijna 13 weken zwanger en het contact tussen mij en mijn ex is een stuk beter.  Hij wil nog steeds geen rechten maar wil er wel graag voor de kleine zijn (maar dat moeten we eerst maar eens zien). De misselijkheid is weer terug maar ik denk dat dit vanzelf wel weer over gaat. Ik heb inmiddels al mijn spullen bij elkaar op de kleertjes na natuurlijk. Ik ga aankomende woensdag langs een instantie voor een nieuwe woning. Allemaal erg spannend! En natuurlijk mag ik 4 Augustus mijn wondertje weer zien

Groetjes
Dr. Kavaki (Gast) - schreef op 06-08 om 13:57
ik wil God danken voor het gebruik van Dr. Kavaki als mijn bron van redder na 2 jaar werkloosheid en mijn geliefde heeft me 2 jaar alleen gelaten, ik ben pas gebroken toen ik in contact kwam met dr. Kavaki nadat ik een dames getuigenis zag over hoe zij werd geholpen door dezelfde Dr. Kavaki, dus ik besloot om met hem in contact te komen en toen ik hem al mijn problemen vertelde, lachte hij en zei hij dat dit geen probleem is dat alles in 3 dagen goed zal komen. Precies de derde dag belde mijn ex-geliefde mij, ik was geschokt en wat mij het meest verbaasde was dat een bedrijf dat ik meer dan 4 maanden lang heb gebeld me belde en zei dat ik zo snel mogelijk mijn werk zou moeten hervatten. Ben Dr Kavaki zo dankbaar als je wilt in contact met hem kavakispelltemple@outlook.com Hij heeft de betovering als volgt

(1) Als u uw ex terug wilt.
(2) u heeft een scheiding nodig in uw relatie
(3) U wilt gepromoot worden in uw kantoor.
(4) U wilt dat dames en heren achter u aan rennen.
(5) Als u een kind wilt.
(6) Je wilt rijk zijn.
(7) U wilt uw man en vrouw binden om voor altijd de uwe te zijn.
(8) Als u financiële hulp nodig heeft.
(9) Kruidenverzorging
Neem vandaag nog contact met hem op via e-mail: kavakispelltemple@outlook.com
hava (Gast) - schreef op 05-10 om 19:19
IK BEN ZO GOED ALS VOOR DEZE ERVARING DE GOUDEN ZULLEN ZIJN KARDAN GEVORMD OM HET HUWELIJK TERUG TE KRIJGEN Achter NA Met mijn 7 jaar dat ik al afgescheiden ben maak scheiding. Mijn naam is Hava uit de VS
Mijn man is gescheiden Ons huwelijk is sindsdien Managing en heeft mij en onze kinderen het huis uit gestuurd, toen ik een geschenk kreeg Met mijn man hebben we GEWELDIG genoten toen ik Love gebruikte en hij hield ook van mij, hebben mannen NA een paar jaar Later begon ik ELKE ongebruikelijke tekens en dozen HET IS DUS WE HEBBEN ONDER GEÏNTEGREERDE SCHAPEN FEBRUARI FEBRUARI WAARIN IK ALTIJD MISLUKTE ZONDER AFGEWEZEN BESLISSING, IK HEB VAN MIJN MAN GEHOUDEN ZOVEEL DAT IK INTRODUCE LAAT VROUW HEEFT ONDER DE VADER AV-LAW MIJN IK WAS GESPROKEN MET ZIJN OM'S BESLISSING en nu kwalijk hem om mij te vergeven ik moet hem hebben beledigd ik stuurde hem beschikbare tekst mannen Kanda die voor mij gewerkt heeft eens sinds ik op het internet surf kwam ik een aantal getuigenissen tegen over hoe dr chamberc hielp bij het verbreken van de relatie en in het huwelijk, iemand aanbevolen dat we contact konden opnemen met deze geweldige man om hulp te krijgen en uw contact e-mail en telefoonnummer te geven, bij mij te blijven met iets h. DUS Ik postte onmiddellijk Dr.Chamberc en ik vertelde hem Over mijn probleem, ik ging later op mijn zware dag weg en hij vertelde me toen dat ik geen zorgen hoefde te maken voor Bégard een klein beetje voor mij en Informatie over ik zei mijn doen zoals ik dat zou doen, ik gebruikte weinig voor mij liefdesbetovering Spell, ondanks al het proces en van alle make to dr Chamberc i ben blij terug op de goede weg met mijn man en we zijn gelukkig als we samen zijn, mijn man is terug bij mij en ons huwelijk is hersteld, dus mijn mensen, sindsdien is mijn man normaal geworden en ik en mijn kinderen zijn blij en hij komt altijd thuis op tijd en hij kocht me een nieuw geschenk van Toyota Camry 2017, mijn man is nu een echte man, dat hij ons altijd gelukkig maakt, als je contact wilt opnemen met Dr.Chamberc, neem dan contact met hem op via zijn e-mailadres chamberc564 @ yahoo .com
 als je een probleem hebt met deze volgende hieronder
1) Om van de stad att ditt ex tillbaka.
(2) kärlek stava
(3) Van de stad främjas på kontoret.
(4) Kvinnor vill / män att springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett schuur.
(6) Van de vara rik eller vinna ett lotteri.
(7) Uit de stad Binda mag make / maka att bli din för evigt.
(8) Om van de behöver ekonomiskt stöd.
(9) Om van de internationale partner.
(10) om van de stad stoppa din skilsmässa.
(11) om van de stadsskilja te graven via din make.
(12) om van de stad att dina önskemål kommer att beviljas.
(13) Graviditet stava att tänka barnet
(14) gegarandeerde wijn oroande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
(15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande att bryta isär.
Neem contact op met de dokter die mijn familie Dr.Chamberc helpt
via zijn Email chamberc564@yahoo.com
Anoniem (Gast) - schreef op 28-11 om 07:57
Zoooo slecht dat brabbels dit niet bij kan houden.. die rot reclame 
c (Gast) - schreef op 29-06 om 18:26
Tanya Jansegers (Gast) - schreef op 17-09 om 22:40
Ik ben zo blij om dit fantastische getuigenis van mij te delen. Ik ben Tanya Jansegers en mijn leven is in 48 uur totaal veranderd. Ik kan mezelf in de spiegel zien en glimlachen. Ik heb voor het eerst in tijden vertrouwen in mezelf en mijn capaciteiten. Ik heb mijn vriendje terug in mijn leven met de hulp van Traditional Doctor Lukaku. Hij zei 48 uur nadat de spreuk was gemaakt sorry. Hij zei dat hij besefte dat hij nooit echt uit elkaar wilde gaan, hij kon de emotionele bagage die ik altijd met me meedroeg niet aan. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven was en dat het het beste was om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik de hele tijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik heb geld in mijn zak dat eindelijk van mij is. (Mijn compensatiecheque kwam binnen, ik kreeg te horen dat het nog maanden duurde. Ik ben het levende bewijs van wat traditionele dokter Lukaku kan doen. Hij herstelde de liefde en genegenheid tussen mij en mijn man en ik heb hem terug naar mij gebracht. Ik ben nu zo gelukkig Met uw hulp hebben we elkaar de waarheid kunnen zien en spreken. Iedereen die een relatieprobleem heeft, kan contact opnemen met Traditional Doctor Lukaku via e-mail: lukakuspellcaster@gmail. com
Julia (Gast) - schreef op 01-05 om 13:16
Ik zat enkele jaren geleden in een soortgelijke situatie toen ik onbedoeld zwanger raakte en de vader verdween. 
Een goede vriend stelde voor om een homoseksuele co-vader te zoeken voor steun, wat ik deed via de typische pagina's (meerdangewenst & co) en het was de beste beslissing.  
Hij hielp me door de zwangerschap, was er na de bevalling en mijn zoon, nu een peuter, brengt veel tijd met hem door en houdt heel veel van zijn co-vader. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'mijn ex wil dat ik het weg laat halen' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan