Borstweigeraar, en nu...? - Babyforum

Rozenbottel (Gast) - schreef op 23-05 om 12:14
Hi, 
Heb echt efkes hulp nodig. Mijn zoontje heeft vrij snel na de geboorte flesvoeding gekregen ivm zijn gewicht. Nu probeer ik hem weer (ook) aan de borst te laten drinken maar hij weigert absoluut. Meerdere dingen geprobeerd (tepelhoedje, eerst kolven tot het goed op gang is, eerst klein beetje fles voeden etc) maar het werkt niet. Lactatiedeskundige heeft ook geen andere oplossing. Nu kolf ik dus en krijgt hij dat in een fles. Huur nu een kolf maar wil zelf een gaan kopen maar kan er niet goed uitkomen welke het meest geschikt is om fulltime te gaan kolven. 
mn vraag dus eigenlijk:
welke kolf kan ik het best aanschaffen voor volledig kolven?

thanks voor t meedenken alvast

ps. zwangerschap en geheugen... ben mn ww efkes kwijt daarom nu als gast
11 antwoorden en 42751146x bekeken
kruimel - schreef op 24-05 om 17:16
Hoooi

Ik heb alleen verstand van Medela kolven omdat ik deze verkoop / verhuur in de thuiszorgwinkel waar ik werk.. dus zal ff vertellen wat ik weet, geen verkoop praatje hoor maar weet gewoon niets van andere merken af.

als je fulltime kolft is een Medela Freestyle het meest aan te raden.. een super fijne dubbel electrische kolf. Mega degelijk en krijgt er een tas, koeltas etc. bij.

Een andere goede van medela is de Swing Maxi.. ook een dubbel elektrische maar goedkoper en iets minder zuigkracht, iets groter en minder uitgebreid dan de freestyle.

Daarnaast heb je de enkele kolven maar dat gaat voor fulltime kolven te langzaam denk ik dus die zal ik je niet aanraden als je bij mij in de winkel zou komen

ik weet niet of de kolf welke je nu huurt ook van Medela is (zo ja; waarschijnlijk een Medela Symphony).. en het fijne is dus dat je de flesjes enzo die je dan hebt ook kan gebruiken voor een koopkolf.

ik weet dat we ook ooit kolven van Avent hebben verkocht maar uit het assortiment zijn gehaald wegens te veel klachten.. weet daar verder het fijne ook niet meer vanaf. zullen beslist geen slechte kolven zijn hoor!

succes ermee!

XxKruimel
mariska - schreef op 24-05 om 18:35
Heb je het ook al met natuurlijk aanhappen geprobeerd? Dus niet je baby naar de tepel toe brengen maar hem zelf laten zoeken? Vooral in lig houding werkt dat goed en doet je kleintje het vanuit zijn instinct aanhappen. Google het even en kijk of je er iets aan hebt.
trotsemama - schreef op 24-05 om 22:13
Hier ervaring met de electrische  avent natural kolf. Ben er heel tevreden over! Je hebt ze als enkel en als dubbel. De avent natural is nog niet heel lang op de markt maar wel veel goede recensies.
Merk hier wel als ik meer moet kolven ik ga twijfelen over de borstvoeding omdat je gewoon dubbel bezig bent. (mijn dochter is nu bijna 7 maanden) Eerst kolven en dan de fles. Dat betekent in het begin elke 3 uur kolven en daarna de fles. Later word het elke 4 uur.
mariska - schreef op 29-05 om 14:03
En? Heb je er iets aan gehad?
mariska - schreef op 02-06 om 20:03
En hoe gaat het nu? Ben erg benieuwd.
mariska (Gast) - schreef op 08-06 om 18:31
Wat goed om te horen. Daar ben ik blij om. Het is zo heerlijk om je kindje dat te kunnen geven
kruimel - schreef op 08-06 om 20:57
Goed beziggggg

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Borstweigeraar, en nu...?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan