Bv echt niet fijn - Babyforum

yenila - schreef op 24-06 om 12:38
ik vroeg me af wat ik verkeerd doe want ik hoor en lees alleen maar dat bv geven een zalig gevoel is en een zalig moment tussen moeder en kind maar ik kijk alleen maar op tegen de volgende keer dat mijn meisje wakker word om aan de borst te komen drinken. Kan me niet ontspannen, zodra ze hapt op mijn tepel kan ik tegen het plafond springen van het vervelende gevoel. bij mijn eerste dochtertje heb ik ook geen plezier gehad van die bv heb het toch 2maanden volgehouden maar met heel veel tegen goesting maar omdat het toch gezonder is voor het kindje probeer ik het nu ook zolang mogelijk vol te houden maar ik doe misschien iets verkeerd dat het bij mij zo vervelend is? Iemand tips?
7 antwoorden en 39741114x bekeken
yenila - schreef op 25-06 om 16:37
Vandaag bij kind en gezin geweest. Kleintje heeft last van spruw in de mond en heb ik ook waarschijnlijk die infectie op mijn tepels. Heb een zalf gekregen en normaal zou het binnen een weekje zeker beter moeten gaan.
Lies - schreef op 26-06 om 08:50
Goed dat je hulp hebt gezocht....dat is echt niet fijn om mee rond te lopen....gelukkig (en hopelijk) ben je er nu snel vanaf  succes!
Madelene - schreef op 05-07 om 21:19
Het valt misschien in het begin niet mee bv geven
maar het is vooral de gedachte in je hart dat je kindje s
alleen jou mekl krijgt wat het zo bijzonder maakte voor mij.
mijn oudeste meisje was ook vaak onrustig aan de borst dat viel dab nit mee maar toch ging ik door .
Want ik vond ik deed het voor mijn kindje
Madelene - schreef op 05-07 om 21:21
Het gaf altijd weer een emotioneel afscheid gevoel als de bv periode op hield .
maar ik was blij het mijn kindjes te mogen geven
ik gaf de oudste 5 maande en de tweede 7 maande .
Madelene - schreef op 05-07 om 21:23
Het is maar een keer in je leven dat je je kinderen zoiets gezonds kan meegeven en goed voor de hechting voor de band van moeder en kind
yenila - schreef op 09-07 om 15:44
Ben begonnen met afkolven. Ze aan de borst leggen was niks voor mij. Keek zo op tegen dat ze wakker werd en weer wou drinken dat ik er van begon te wennen dus was echt genoeg voor mij nu ik afkolf voel ik mezelf ook veel beter.
En ze krijgt dan toch nog het goede van mij mee zo. 
En ik kan ook niet lang borstvoeding geven. Moet half augustus terug beginne werken en werk op een plaats met zeer chemische stoffen niet echt ideaal om dat door te geven via de borstvoeding.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bv echt niet fijn' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan