baby is bovengemiddelde - Babyforum

Veer (Gast) - schreef op 07-06 om 13:35
Hoi!
Ik ben nu 31 weken zwanger van mijn derde kind, maar wel van mijn tweede partner. De verloskundige heeft geconstateerd dat de baby nu een week voor ligt, dus een buik van 32 weken. Ik krijg ook commentaar van iedereen: "zo, je groeit hard" en "dat is een behoorlijke buik"! Ik moet toegeven, dat het nogal een buik is, maar lichamelijk verder ben ik niet echt dik en ik hou ook geen vocht vast. Gezien mijn vorige twee zwangerschappen, heb ik altijd al zo'n buik gehad. Het is fysiek ook behoorlijk zwaar en ik ben erg snel vermoeid. Gewoon een stuk lopen doe ik al niet meer en ik ben al aan het hijgen bij het traplopen. Ik zit nu in de ziektewet vanwege zware vermoeidheid en over een maand gaat mijn zwangerschapsverlof in.
Ik ben 9 augustus uitgerekend, maar toch zou ik nog even een paar dagen op vakantie willen (net over de grens oid).
Heeft iemand ongeveer dezelfde ervaringen???
1 antwoord en 46002281x bekeken
Aniek (Gast) - schreef op 07-06 om 13:42
Hi Veer, ik heb precies hetzelfde verhaal.

Ik zat 2 weken voor op de groei en ik ben ook geen onbekende met HELLP syndroom. Ik wilde dus wel op vakantie maar niet zonder me in te dekken. 

Ik heb toen op de route alle ziekenhuizen opgezocht met telefoonnummers. mocht er iets gebeuren en we zijn toen naar Denemarken gegaan. Ik heb daar 2 weken heerlijk uitgerust en verder nergens last van gehad.

Pas wel op met de ziektewet. Volgens mij kun je niet zomaar op vakantie.

Succes Aniek

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'baby is bovengemiddelde' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan