Welk ziekenhuis? - Babyforum

Neleke89 (Gast) - schreef op 31-12 om 05:21
Hallo allemaal!
Ik zit met een dilemma..
Mijn eerste bevalling was een hel! Ze werd in gang gestoken omdat ik zwangerschapsdiabetes had, 36u weeën en dan op het laatste een spoedkeizersnede omdat mijn bekken te smal was en het kindje had stoelgang gemaakt in het vruchtwater. Ik had dit al bij de eerste echo gezegd dat dit waarschijnlijk zo ging zijn omdat mijn oma en mama ook die problemen gehad hebben! Het was een ware nachtmerrie, ik was totaal uitgeput. En als ik dan enkele weken later terug ging naar de gynaecoloog zei die "het was te denken hé dat het keizersnede ging worden" amai moet u mij daarom zo lang laten afzien?!
Nu zit ik met de vraag, we zouden graag voor een tweede kindje willen gaan maar ik twijfel of ik weer naar hetzelfde ziekenhuis zou gaan, daar weten ze mijn voorgeschiedenis hé, ook ivm de zwangerschapsdiabetes.. en de keizersnede? 
Ik heb sinds mijn bevalling, bijna 3 jaar geleden, daar geen stap meer binnen gezet! Heb er echt een gruw van opgelopen.. 
Wat zouden jullie doen in mijn plaats? 
Grtjs, 
Een twijfelende mama,..
1 antwoord en 34612112x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 31-12 om 18:27
Vanwege je vorige keizersnede mag je nu ook gelijk voor een keizersnede kiezen. Tenminste in Nederland wel. Dan heb je in iedergeval niet het gedoe van een lange bevalling. Je kunt voor een ander ziekenhuis kiezen, je kunt ook een gesprek aanvragen zodat je dit misschien kunt verwerken en afsluiten en wellicht weer met vertrouwen toch naar dat ziekenhuis kunt. Het is waar jij je prettig bij voelt. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welk ziekenhuis?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan