Baby kleding - Babyforum

Britte (Gast) - schreef op 20-09 om 14:36
Hallo moeders,
Ik vroeg mij af of jullie hetzelfde probleem hebben? Werken, baby/peuter, en geen enkel tijd om te shoppen voor mij zelf en voor mijn kind. 
Hoe doen jullie dit ?

Groeten, 
Britte 
6 antwoorden en 9617769x bekeken
Lisette (Gast) - schreef op 28-09 om 20:40
Online bestellen. Dat doe ik veel. Merk dat ik veel thuis zit voor de regelmaat van mijn zoontje van 3,5 maand oud. Als ik een winkel binnen loop dan huilt hij meteen.   Niet echt leuk om te winkelen. Dus vaak online kleding kopen,scheelt een hoop. Ook luiers en voeding en via de jumbo bestel ik de boodschappen. Scheelt een hoop tijd die ik anders kan inplannen.
Ilona (Gast) - schreef op 20-10 om 08:09
keertje oppas regelen of op een zaterdag gaan een optie? ik ga ook regelmatig samen met mn kind de stad in om wat te kopen
Anoniem (Gast) - schreef op 20-10 om 20:22
Ik doe het regelmatig gewoon onder het boodschappen doen. Lekker met de wagen en dan even de Hema in. Hij viel dan vaak gewoon onderweg in slaap of niet. Maar heb nooit problemen gehad. Nu moet hij nog steeds mee als ik ga boodschappen doen en dat geeft weinig problemen.  
Maar soms doe ik het ook als mn ouders oppassen (of ik ga met mn moeder en mn vader past op). Vinden ze verder geen probleem.  Ik koop alleen niet vaak wat voor mezelf dan. Dat gebeurd eerder als ik hem niet bij me heb.

Ook heb ik veel voor de eerste maanden van vrienden of van een koop/ruilgroep hier in de buurt. 
skybles - schreef op 01-11 om 21:11
Online zo nu en dan, maar heb ook een man en een papa van mijn kind, die kunnen best even een dagje samen elkaar vermaken. Kan mama lekker even shoppen.

Inmiddels wil hij wat beter gaan slapen in de kinderwagen. Tip! Eerst even een goed stuk buiten lopen zodat die door de hobbels in een diepe slaap valt. En als je noet voor jezelf hoeft te shoppen dan lekker bij mama in de draagzak. Mega handig hoor een lege kinderwagen voor al je boodschappen
Carla (Gast) - schreef op 09-02 om 11:23
Hi iedereen,
We zijn bezig een manier te ontwikkelen zodat we gemakkelijk baby artikelen kunnen uitlenen en terug lenen, zodat we niet alles zelf meer duur hoeven te kopen! Zouden jullie mij kunnen helpen door de volgende paar vragen in te vullen over welke artikelen je het meeste gebruikt?
Dankjewel!
https://monicafernandezdi.wixsite.com/lentnables
Fijn weekend
Bianca (Gast) - schreef op 07-03 om 17:45
Hoi,
Koop je babykleertjes online www.babystartup.nl is een leuke webshop
en zo heb je meer van die sites hoef je niet meer de deur uit

Groetjes fam rutte

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Baby kleding' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan