Draagzaak voor pasgeborene? - Babyforum

eveline (Gast) - schreef op 30-11 om 09:38
Binnenkort word ik mama van een derde kindje. Ik overweeg het aankoop van een draagzak te gebruiken sinds de geboorte. Kan iemand mij iets aanbevelen? Voor mijn eerste kindje had ik een draagdoek gekocht maar ik heb het amper gebruikt. Ik vond het voraal ingewikkeld...Alvast bedankt!
7 antwoorden en 30429758x bekeken
nieuwekinderkamer (Gast) - schreef op 30-11 om 10:12
Hoi Eveline,

Kijk eens naar de draagzak van Snoozebaby, deze vind je hier https://www.nieuwekinderkamer.nl/Kiss-Carry
eveline (Gast) - schreef op 30-11 om 14:27
Dank je voor jouw reactie! Heb je ervaring met de draagzak van kiss carry? Wat vond je ervan? 
Anoniem (Gast) - schreef op 30-11 om 21:50
Ik  heb de Mei Tai Deluxe van ByKay. Die kun je op verschillende manieren gebruiken van 0 tot ongeveer 4 jaar (ligt aan het gewicht). Dat is een fijne draagdoek als je knopen ingewikkeld vind.
anoniem22 - schreef op 30-11 om 22:21
Hoi hoi ook k heb voor een draagzak gekozen ipv doek omdat ik gewoon totaal niet overweg kon ermee. Heb gekozen voor de ergobaby orginel. Deze kan via buik rug en heup. Maar denk zelf alleen de buik te gebruiken voorlopig heb er echt veel plezier mee. Er zijn3 standen voor pas geboren wat oudere baby’s en dreumissen volgens my. Je kan ze verstellen en in het zakje zit nog een wind en regen kapje me kleintje zit er echt fijn is vond hem wel vrij duur Mja voor mij echt de moeite waard twee keer per dag de hond uitlaten en dan baby in draagzak dn hij had hele erge reflux dus een zak was ideaal
eveline (Gast) - schreef op 01-12 om 11:41
Beste 'Anoniem', ik heb inderdaad reeds wat gelezen over de 'mei tai' (of chinese draagzaak) en ik denk dat het een goede oplossing zal kunnen zijn. Heb je zelf hem gebruikt, ook vanaf het geboorte van jouw baby? Was je snel ermee weg? 
Anoniem (Gast) - schreef op 01-12 om 22:38
Ja heb hem vanaf de geboorte veel gebruikt en ik gebruik hem nu nog af en toe. Mijn dochter is inmiddels 1 geweest en wil liever kruipen als bij mama hangen. Maar ik vond hem vooral handig als ik wat in huis wilde doen en zij was onrustig of als ik boodschappen ging doen. Dan kon ik tenminste een winkelwagen gebruiken zonder dat die vol zit met een maxi cosi. Kun je veel meer boodschappen meenemen. Bij de mai tai zit een heel mooi boekje met duidelijke instructies, maar laat je vooral adviseren in de winkel. Het is altijd prettig als je hem even uit de doos gezien hebt, maar dat is met alle draagdoeken/zakken. Een kinderwagen heb je ook even uitgeprobeerd in de winkel voor je hem koopt toch?
eveline (Gast) - schreef op 05-12 om 11:08
Bedankt voor de super tips, 'Anoniem'. Een winkel hier rond Brussel gevonden waar een consultent beschikbaar is voor advies en uitleg :-)  Ze kan goed alle twee alternatieven: draagdoek en de 'mei tai'. Workshop reeds geboekt ;-)

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Draagzaak voor pasgeborene?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan