kleding - Babyforum

sg92 - schreef op 22-02 om 13:55
goede dag,
is het normaal heb een baby van bijna 4 maanden dat de broek maat groter is als de trui maat wat ie aan kan? broek maat 62 zit hem nu strakker als de trui maat maar de pyjama van bonprix maat 56/62 valt dan wel normaal uit en zit niet te strak.
5 antwoorden en 29354757x bekeken
Hartje - schreef op 23-02 om 07:09
Scheelt per merk en kindje. Mijn zoontje is grof van boven maar heeft wel korte beentjes. Dus boven grotere maat dan onder. 
Als ik naar m'n eigen lichaam kijk is alles ook niet symmetrisch, voeten schelen ook iets in maat enz.. 
Maak je je er zorgen om? 
Amy - schreef op 24-02 om 08:30
Dat is zeer normaal. Alle merken vallen toch even anders en ook wij zelf hebben andere maten.
Ik had dit ook heel vaak bij mijn kinderen. Uiteindelijk leer je ook meer shoppen op oog qua maat dan naar werkelijke maat.
Carla (Gast) - schreef op 09-02 om 11:24
Hi iedereen,
We zijn bezig een manier te ontwikkelen zodat we gemakkelijk baby artikelen kunnen uitlenen en terug lenen, zodat we niet alles zelf meer duur hoeven te kopen! Zouden jullie mij kunnen helpen door de volgende paar vragen in te vullen over welke artikelen je het meeste gebruikt?
Dankjewel!
https://monicafernandezdi.wixsite.com/lentnables
Fijn weekend
 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kleding' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan