pasgeboren baby slaapzak of dekentje in de zomer - Babyforum

Draakje - schreef op 05-03 om 13:05
hoi ik ben 31 juli uitgerekend van eerste kindje en nu wou ik het kindje in slaapzakje hebben omdat ik hoorde dat ze onder dekentjes verstikt kunnen raken. nu gister op verjaardag hoorde ik dan heeft je vabytje veel te koud moet echt dekentje om. wat raden jullie me aan hoe is pasgeboren babytje beste warm genoeg en veilig kan laten slapen?
1 antwoord en 5292315x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 06-03 om 20:22
Een babybed maak je kort op. Dus dat de baby met zijn voetjes tegen het voeteneinde aan zit en het deken/laken zo opgemaakt is dat deze op de schouders van de baby komen. Zo kan je baby niet onder de dekens komen. In de zomer is het vaak warm en hoef je je niet zo'n zorgen te maken dat je kleintje te koud wordt. Een slaapzak zal echt wel warm genoeg zijn en misschien zelfs te warm. Ik zou beide in huis halen dan kun je dan zelf bepalen wat warm genoeg is. Een deken erbij is altijd handig. Stel dat het in de winter erg koud is kun je die weer over het slaapzakje doen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'pasgeboren baby slaapzak of dekentje in de zomer' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan