Hoe beleefde jij de eerste dagen met je baby? - Babyforum

maxinestevens - schreef op 09-10 om 16:53
Hi dames!
Ik ben helemaal nieuw op dit forum, zo gezellig :-)
Ik ben heel erg benieuwd naar jullie beleving van de eerste dagen en weken met je pasgeboren baby. Je weet wel, tijdens de zwangerschap lijkt het allemaal zo traag te gaan en eens de bevalling achter de rug is dan gaat het plots razendsnel. Je bent vreselijk moe en je wil dat die moeheid en die gebroken nachten voorbijgaan, maar eens ze voorbij zijn krijg je al snel heimwee naar die 'kleinste kleren', die eerste periode. 
Hoe hebben jullie dat beleefd? En vooral ook, hoe hebben jullie dat vastgelegd? Nam je veel foto's? Nam je partner veel foto's? Heb je een invulboek bijgehouden (is dat gelukt)? Heb je daar uberhaupt nood aan, om die eerste momentjes te vereeuwigen? Of wil je liever dat hij/zij vlot groeit en focus je eerder op het groter worden? 
De reden waarom ik zo benieuwd ben naar jullie ervaringen is omdat ik sinds kort een nieuw concept heb opgestart, namelijk 'kraamverhalen'. Dat is een fotoshoot en een babbel met als resultaat een tijdcapsule in woord en beeld. Dus een eigen verhaal van je kraamtijd. Doordat het helemaal nieuw is ben ik op zoek naar jullie beleving, zodat ik het goed kan doorvoelen. 
Ikzelf heb twee zoontjes, eentje van 3,5 jaar (Oliver) en een baby'tje van een half jaar (Charlie). Ik heb echt heel veel moeite met de snelheid van het leven. En ik zou onze kleine Charlie wel voor altijd in mijn armen willen hebben. Maar het is zo dubbel, want natuurlijk wil ik hem ook graag zien opgroeien en groot worden. Ik ben blij dat ik fotograaf ben en dus alles in huis heb om 'deftige' beelden te maken van de kleintjes :-D, hoewel het heel erg spijtig is om er zelf niet zo vaak op te staan. Nemen jullie partners vaak foto's? 
Ik kijk uit om jullie te leren kennen! Ik heb vaak meegelezen, maar nooit geregistreerd. Tijd om daar verandering in te brengen :-)
2 antwoorden en 26472044x bekeken
maxinestevens - schreef op 09-10 om 16:55
Ohja, voor ik het vergeet! Ik geef ook een babyverhaal weg t.w.v. 1150 euro, dat kan ik misschien best eventjes hier ook laten weten :-)
Surf naar mijn website en daar vind je de actie!
Mag ik de link hier plaatsen? (maxinestevens.com/gratis), doe maar weg als het niet mag! 
proud_mommy - schreef op 09-10 om 17:37
Hey, Ik heb een kleine van 8 maandjes,
Ik mis het wel dat mini baby zijn haha. Ik had laatst opgepast op een kleine van een maand en dat was zo leuk. 
Mijn eerste weken gingen prima, nu nog steeds gelukkig.  Hij wordt nog wel vaak wakker snachts maar als ik me overdag moe voel(de) deed ik dutjes met hem mee. Ik ben helemaal weg van de kleine. Ik wil wel een tweede, maar pas wanneer hij kan lopen. 
Ik maak HEEL VEEL foto's en video's,  en die doe ik dan in een foto boekje. Ik maak van mijn zoontje, of samen van hem en mijn man. Mijn man maakt dan van mijn zoontje en mij. Selfies met zn drieëen haha ik moet alles hebben. Ik heb vanaf de bevalling (eerste moment dat hij in mijn armen lag) tot nu 8 maandjes. Van de zwangerschap geen foto's,  wel zijn echo's opgeslagen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe beleefde jij de eerste dagen met je baby? ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan