Meer voeding tijdens sprong? - Babyforum

floydi - schreef op 18-12 om 00:04
Hi dame, je hebt ook speciale voeding voor hongerige baby’s dacht ik. Daarnaast is het ook (bijna) tijd voor vast voedsel. Misschien heeft hij daar al wat behoefte aan. Lastig te zeggen bij die kleintjes he. 
Ons meisje werd rond die periode veel wakker snachts bleek door prikkels te komen. We zijn toen de tv uit gaan laten hele dagen lang. Alleen als ze boven lag te slapen tv aan. En ze sliep weer door. Deden we weer een uur de tv aan terwijl zw die kon zien was het weer feest rond 3/4 uur. 
Succes!
2 antwoorden en 25549625x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 19-12 om 23:12
Hoi floydi, 

Bedankt voor je reactie! 
Dat van die tv is trouwens een goeie. Zullen we ook eens op gaan letten! 
Het klopt idd dat er voeding voor hongerige baby’s is maar we zitten net aan de anti reflux voeding.. 
we kijken het nog maar eventjes aan.  Zat ook te denken dat het misschien te koud is rond die tijd in de nacht? Het blijft gissen! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Meer voeding tijdens sprong?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan