Twee keer ongesteld in 1 maand - Babyforum

S (Gast) - schreef op 28-12 om 13:11
Hallo dames, 

Mijn ongesteldheid is in november op gang gekomen na bevalling in september. Blij mee. Maar.. nu is het december en ben ik voor de tweede keer in deze maand ongesteld. Dit heb ik nog nooit gehad.  Hoort dit erbij of moet ik aan de bel trekken? Misschien dat iemand mij kan adviseren. 
Bedankt! 
3 antwoorden en 6387488x bekeken
Hartje - schreef op 05-01 om 22:51
29 weken
Hoort erbij en kan nog wel een half jaar onregelmatig zijn. Tenzij je reset met de pil, maar anders kan je lichaam daar echt even tijd voor nodig hebben. 
starz - schreef op 16-01 om 22:13
Hier ook 2 keer in de maand ongesteld geworden. En bijna 1,5 week per keer.
Was een lekker maandje
SabineY - schreef op 01-05 om 09:23
Hier in december bevallen maar ik kan er ook geen touw aan trekken, ik ben het ook soms vaker dan 1 keer per maand en ook nog als ik het ben in eens 1 of 2 dagen niks ertussen en dan gaat het weer door. Ik vind dit ook raar maar ze zeggen dat de hormonen nog van slag kunnen zijn en ik kolf ook dus dat kan het deels ook verklaren. Maar het is niet echt fijn. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twee keer ongesteld in 1 maand' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan