Voeding - Babyforum

Mama2be3 - schreef op 07-01 om 12:26
Hoi ladys,

Ik vroeg me af wat jullie baby van 7 weken drinken. Mijn zoontje drinkt wel 7 a 8 x perdag een fles omdat hij zich elke 3 uur meld dus ook de nacht. Hij krijgt 150cc met 5 schepjes. Ik vind het erg veel maar hij drinkt het altijd op . Voor minder doet hij het niet. Soms slaapt hij iets langer en zit er tot 2x toe 3.5 Of 4 uur tussen de voeding waardoor ik ipv 8 naar 7 flessen kan per 24 uur. Maar vind het dan nog veel. Wat krijgen die van jullie?
3 antwoorden en 2399208x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 07-01 om 12:29
Wat maakt het nou uit wat doe van ons drinken? 
Elk kind is anders. Jou kind geeft duidelijk aan wat hij nodig heeft. Dat kan nooit te veel zijn. 

Relax haal adem en geniet van je zoon. Volg zijn behoefte
Mama2be3 - schreef op 07-01 om 12:40
Ja heb je gelijk in elk kindje is anders. Maar het komt omdat ze volgends die richtlijnen 150cc per kilogram lichaamsgewicht mogen hebben. En deze oude stempel kan dat dus niet loslaten. Hij is denk rond de 5 kilo dus zou dus 5x 150 mogen. Daar zit hij dus dik boven. Vroeg me af of het niet teveel is ivm nieren maar er staat ineens fles voeding is ook op verzoek. Misschien moet ik het inderdaad eens loslaten.
Anoniem (Gast) - schreef op 07-01 om 20:41
Volg lekker je kind. Volgens mij valt het allemaal wel mee met de nieren. Je kind honger laten lijden is veel schadelijker. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Voeding' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan