Wat vinden jullie - Babyforum

Elisa (Gast) - schreef op 21-03 om 14:15
Hoii allemaal,
Ik vroeg me af  wat jullie hiervan vinden?
Ik heb een zoon van een jaar en er is dus iemand die vanaf het begin opmerkingen maakt of eigenlijk meer directe vragen stelt zoals: 
-je laat hem toch nooit alleen op het aankleedkussen OF WEL?
- valt hij niet uit bed als hij bij jou slaapt? En wat doe je er dan aan waarom hij niet zou kunnen vallen??
- je laat hem toch niet op de bank alleen OF WEL? 
Dit is wat ik me nog goed herinner omdat dit eigelijk wel wekelijks werd gevraagd.. er zullen vast meer dingen geweest zijn die ik nu vergeten ben ivm extreme vergeetachtigheid na de bevalling. 
Nou was ik deze week weer bij me sm en nu vroeg ze dus Hoe ik het boven met hem doe? Als hij los kruipt.. ik vertelde dat hij boven niet los is gewoon omdat ik niet veel hoven ben met hem. En anders speelt hij op zn kamertje. En daar kwam de vraag weer: maar hij kan dan bij alle stopkontacten oo getver wat een gedachte! Ik zeg dan dat ik er van die dingen in heb gedaan zodat hij veilig kan spelen. Begint ze weer over de trap.. want jah je zei net nog dat hij wel boven is in zijn kamer.. dus kan hij als ik niet kijk van de trap vallen. Zucht* ik begin weer opnieuw geiriteerd te raken. Maar nu vroeg ik me af.. wat denken jullie? Is dit normaal? Of vertrouwt ze me niet? Stel ik me aan? Ik weet t ook niet meer. Maar alles wat ze zegt  is steeds met een enorm verbaast/angstig gezicht. 
4 antwoorden en 3437102x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 22-03 om 07:56
Ga ermee na de huisarts
Kat - schreef op 22-03 om 09:00
Heb je het er al met je man/vriend over gehad? Misschien kan hij zijn moeder eens aanspreken op dit gedrag?
Nora123 - schreef op 27-07 om 22:39
Beetje laat antwoord op je vraag  haha maar misschien lees je het nu nog?
Vraag aan jouw schoonmoeder waarom zij zich nou zo druk  om maakt.. 
En dat ze niet overbezorgd moet zijn en maak haar duidelijk dat jij een goede ouder bent en zich er niet mee moet bemoeien dat dat heel irritant is! Gewoon zeggen! Het is jouw kind en jij zorgt heus wel goed voor jouw kind.. Dat zij aan jouw twijfelt zegt genoeg over haar... Vind t een verschrikkelijk wijf als k jouw verhaal zo lees.. Heel respectloos ook van dr!
Mila (Gast) - schreef op 30-07 om 07:53
Hoe is het nu? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat vinden jullie' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan