Zwanger van de derde! - Babyforum

karlijn - schreef op 09-08 om 13:43
Dag allemaal!

Lees geregeld mee op een forum en besloot nu zelf een topic te openen. Momenteel ben ik zwanger van mijn derde kindje. Ik heb twee zoontjes en ben heel benieuwd wat we nu voor wondertje krijgen. Belangrijkste dat het gezond is, maar daarnaast een stiekeme hoop voor een meisje. Zijn er meer mensen in verwachting van de derde? Zou graag wat ervaringen uit willen wisselen, voorafgaand aan de 20-weken echo of bevalling (we weten nog niet of we het voor de bevalling al willen weten). 
5 antwoorden en 1858631x bekeken
Sofie - schreef op 09-08 om 18:04
40 weken
Hi,
Ik ben ook zwanger van de derde en heb ook al twee zoontjes rondlopen. Ook nummer 3 is een jongen en dat had ik stiekem ook gehoopt! Hoe ver ben je nu?
karlijn - schreef op 09-08 om 20:17
Wat leuk, gefeliciteerd! Drie jongens is ook wel super stoer. De drie musketiers! Hoe reageerden je zoontjes? Ik ben pas net zwanger. Over een paar weken mijn eerste echo. Spannend! Liefs 
vleugel - schreef op 27-08 om 10:21
Gefeliciteerd. Hier ook zwanger van de 3e wij hebben al 2 dochters en krijgen nu een zoontje. Heel bijzonder en apart. 
Amélie - schreef op 27-08 om 16:56
Hey Karlijn ik ben nu ook zwanger van mijn derde en heb al 2 meisjes en verwachten nu een jongentje. 
karlijn - schreef op 07-09 om 07:56
Wat leuk jullie reacties! En het lijkt mij ook bijzonder om na twee keer hetzelfde geslacht, het andere geslacht mee te mogen maken. 
Wens jullie een voorspoedige zwangerschap

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger van de derde!' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan