1 dag voor de nod - Babyforum

Meiscool - schreef op 10-09 om 09:20
Hallo allemaal,
Mijn vriend en ik zijn nu al een tijdje bezig met onze kinderwens. Tot nu toe nog geen succes. Vorige maand was ik 2 dagen overtijd en daarna werd ik helaas toch ongesteld. Morgen is mijn nod en ik voel me toch anders dan de andere keren. Zo was ik deze week vaak misselijk met brandend maagzuur en had ik een ijzersmaak in de mond. Ook was ik erg moe en moest ik veel plassen. Ik voelde rare plopjes rond of in mijn baarmoeder. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet omschrijven. En ik heb erg last van een opgeblazen buik. Ik hoop zo dat het nu gelukt is. Hoe voelden jullie je toen je   nog niet wist dat je zwanger was? Ben erg benieuwd.
7 antwoorden en 3343056x bekeken
kruimel - schreef op 10-09 om 09:25
Ik voelde helemaal niks  juist in de maanden dat ik zwanger was voelde ik niks, hooguit wat buikkrampjes (alsof je ongesteld wordt). 
Waarom doe je niet gewoon een test? 
Meiscool - schreef op 10-09 om 09:38
De testen liggen klaar alleen in durf nog niet haha. Bang voor teleurstelling denk ik. Ik wil nog even afwachten wat er morgen gebeurd. Als ik niet ongesteld word dan ga ik dondermorgen gelijk testen. Vorige maand wilde ik 2 dagen na de nod testen en toen zag ik dat ik ongesteld was geworden. Dus nu ga ik wel eerder testen haha 
Orchidea - schreef op 10-09 om 09:40
11 weken
Ik voelde tot 6 weken niets, idd zoals kruimel zegt wat krampjes, maar dat had ik normaal ook zo rond menstruatie. Tot ik opeens zag dat ik al twee weken over tijd was, en mijn borsten wat zwaarder en pijnlijker werden, toen pas heb ik een test gedaan.
Floor (Gast) - schreef op 10-09 om 09:40
Je kan nu ook gewoon testen hoor, dat geeft vast al iets van resultaat. Maar je moet het zelf weten natuurlijk. Ik voelde zelf rond NOD ook heeeelemaal niks. Dus ik ben wel benieuwd! De dingen die je omschrijft had ik wel, maar pas na 5,5 week. 
Orchidea - schreef op 10-09 om 09:41
11 weken
En idd gewoon testen, je zit een dag voor nod, kan prima. Sommige testen pas na nod positief, dus wees niet teleurgesteld als hij (nog) negatief is!
FiFi - schreef op 10-09 om 09:46
Ik heb rond de innesteling enkele steken gevoeld in mijn baarmoeder. Daarna had ik krampen alsof mijn menstruatie er toch moest doorkomen. Deze krampen heb ik tot 6 weken zwangerschap gehad en dit bleek uiteindelijk het groeien van de baarmoeder te zijn. Maar het kon dus evengoed wel de aankondiging van de menstruatie zijn. 
Voor de rest niets gevoeld en pas vanaf 7 weken de eerste keer misselijk geweest. 
EstHe - schreef op 10-09 om 09:54
Ik denk ook iedere maand dat ik me nu écht anders voel dan anders. 
Plopjes, pijnlijke borsten,  tepels zijn nu echt anders, moe, steekjes, etc..

Maar toen ik zwanger was, wist ik gewoon zeker dat het zo was. Ondanks dat je iedere maand vanalles voelde, toen het eenmaal echt zo ver was, was het tóch weer anders. En dan is het ook nog bij iedereen anders, om het makkelijk te maken. 

Je kan jezelf zoveel wijs maken met symptomen.. Maar uiteindelijk zal je gewoon moeten testen.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1 dag voor de nod' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan