na 7 maanden bv, heel hevig ongesteld - Babyforum

Marieke - schreef op 27-06 om 09:26
Ik geef nu al 7 maanden borstvoeding en ben gister voor het eerst weer ongesteld geworden. Op zich geen probleem maar vannacht was het echt veel! Moest vanmorgen rennen naar het toilet maar zat al volledig onder het bloed, en heb nu om het uur een super tampon moeten verwisselen (die ik normaal zo´n 3 uurtjes kan laten zitten)
Heb nog nooit zo´n hevige menstruatie gehad ( heb altijd een gewone menstruatie en cyclus gehad) en vraag me dan ook af of dit normaal is en hebben meerdere hier last van?
Moet ik de gynaecoloog bellen of is mn lichaam gewoon aan het ´opschonen´?

Alvast bedankt
9 antwoorden en 44503544x bekeken
* - schreef op 27-06 om 14:42
@Marieke,

Heyhey lang niks gehoor van jou alles goed met de kleine meid...

Denk dat je lichaam na 7 maanden niet een periode te hebben gehad zich nu aan het opschonen is. Ik zou toch even voor de zekerheid een arts of gynaecoloog raadplegen.
Lijkt me toch een klein beetje teveel bloedverlies...Misschien iets van ijzertabletten..
Ik weet trouwens niet of dat wel mag met bv..

Liefs en knuffels
Anoniem (Gast) - schreef op 27-06 om 15:34
Hoi Marieke,
Ik geef nu ook nog borstvoeding en mijn dochter is 7,5 maand nu en ben 1 week geleden ongesteld geworden. En niet zo'n beetje ook  Het leek wel of ik liters verloor. IK had ook meer pijn dan normaal. Maar dit schijnt normaal te zijn. Na 16 maanden niet meer ongesteld te zijn geweest moet je lichaam weer 'op gang komen'. Ik zou me er niet teveel zorgen om maken, pas al het de volgende keren nog steeds zo hevig is zou je aan de dokter kunnen vragen wat je er aan kunt doen. En ongesteld worden is gelukkig een teken dat alles weer 'gewoon' werkt.
En we mogen blij zijn dat we nu pas weer ongesteld worden, sommige vriendinnen van mij waren 2 maanden na de geboorte weer ongesteld.
Liefs!
Marieke - schreef op 27-06 om 16:47
@Ju,

Hier alles zn gangetje, met drie meiden altijd wel bezig! Emma doet het goed, is lekker aan het babbelen en word al een lekker dametje! Maar wat gaat die tijd snel!!!!
Nog 1 ochtendje school hier en dan lekker vakantie!  Reageer niet altijd maar kijk geregeld hier even rond om te kijken hoe het met iedereen gaat!

@ anoniem

Heb ook al wat rond gesnuffeld op internet en het schijnt inderdaad meer voor te komen. Nu overdag is het wel wat minder dus denk inderdaad gewoon wwer wat op gang komen maar hoop dat ik het niet alle maanden zo hevig heb want dan ga ik wel iets gebruiken denk!
Alvast fijn om te weten dat ik niet de enige ben!
En ja ben blij dat het 7 maanden is weg geweest! (bij mn andere twee dochters kreeg ik het pas weer na een jaar nadat ik volledig gestopt was met bv, nu dus iets eerder)

gr Marieke
* - schreef op 27-06 om 17:48
@Marieke,

Fijn om te lezen dat het goed gaat met Emma..
Ja alweer 7 maanden die spruitjes van ons...
Iedereen lekker gesetteld bij jou..
Met de kleine boy gaat het super duper..
Hij maakt allemaal leuke geluidjes en het lijkt als of hij
af en toe papa of mama zegt maar niet helemaal defineerbaar..
Is het eerste tandje bij Emma al door hier nog nikssss..

Liefs en groetjes van mij
* - schreef op 28-06 om 09:52
@Marieke,

Ik vind het niet lastig hoor met 3 kinderen ze hebben alle drie iets heel anders nodig.. Idd de tijd indelen is soms lastig maar overdag een oase van rust..HEERLIJK...

Spreek je gauw kijk je ook even bij mijn topic..

Liefs van mij
Patricia - schreef op 05-07 om 08:15
Goed om te lezen wat me misschien binnenkort te wachten staat! Ik geef nu 5 mnd bv maar ik zou ook schrikken bij ineens veel bloedverlies

Groetjes
* - schreef op 10-07 om 15:36
@Patricia,

Fijn om te lezen.
Zo kunnen we allemaal wat van elkaar leren.

Groetjes Ju of wel mavanmi
Sandra - schreef op 18-09 om 11:38
Ik werd vorige maand (3 maanden na mijn keizersnede) voor het eerst ongesteld, en dat was echt heel erg. Ik heb ontzettend veel bloed verloren die week. Ook had ik veel buikpijn. Ik ben nu voor de tweede keer ongesteld en het is weer als voorheen. Ik denk dat het idd te maken heeft dat je lichaam weer op gang moet komen... al kan ik me niet meer herinneren dat ik dit na de keizersnede van mijn eerste ook zo erg had.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'na 7 maanden bv, heel hevig ongesteld' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan