zwanger en eenzaam - Babyforum

Pfff....dat lijkt me idd verschrikkelijk.Wens je heel veel sterkte toe & probeer toch ondanks alles te genieten van het kleine wondertje in je buik...het gaat zo snel.Hier net voor 3, 5 wk bevallen van ons 2e mannetje!!
2 antwoorden en 44078148x bekeken
Iza - schreef op 17-10 om 12:20
Wat vervelend voor je! Misschien is het slim om al eens een afspraak te maken bij de vk/psycholoog of een coach waar je mee kunt praten en die je de steun kan bieden die je nodig hebt. Misschien is het ook wel aan te raden om samen met je partner eens met iemand te gaan praten want als hij het nu al af laat weten hoe moet dit dan wanneer de baby er is? Het lijkt me verstandig dat jullie aan de basis werken zodat jullie baby in en fijne en stabiele omgeving wordt geboren.
Succes!!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger en eenzaam' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan