Zwanger of niet? - Babyforum

Liske - schreef op 27-03 om 20:47
Hallo iedereen! Ik zit met enkele klachten die me doen denken aan zwangerschap maar ik twijfel omdat ik de pil neem. Ik heb al weken last van misselijkheid en ik kan niet naar het groot toilet. Hiervoor ben ik naar de dokter geweest en kreeg medicatie maar helpt helemaal niet! De misselijkheid gaat gepaart met opboeren en er komt precies een hele kwak mee tot net niet in mn mond. Ook heb ik last gehad van precies krampen van maandstonden en een beetje lichrbruin verlies(dit 2 weken voor mijn maandstonden). Dit heeft wel maar een dag geduurd de dokter zei dar het niets zou zijn maar heb toch mijn twijfels. Nadien kreeg ik pijn aan mijn tepels als ik ze aanraakte en precies grotere borsten. Ik had ook last van moeheid een hele dag door maar is ondertussen wel al beter. Ook heb ik soms last van zogenaamde " opvliegers" ineens super warm en rode kaken heel vreemd voor een meisje van 18? Normaal moet ik deze week ongesteld worden maar heb nooit eerder deze symptomen gehad. Iemand die me hierover wat meer kan vertellen?

Alsvast bedankt groetjes!
2 antwoorden en 28934187x bekeken
Hartje - schreef op 28-03 om 00:53
Een zwangerschapstest kan je daar meer over vertellen. Succes! 
Orchidea - schreef op 20-04 om 15:48

Een lichaam kan je soms aardig voor de gek houden. Er zijn tig symptomen en al die symptomen kunnen tig redenen hebben waarom jij je op dit moment zo voelt. Een zwangerschapstest is het enige middel wat uit zal sluiten of je zwanger bent of niet. Ik wens je veel succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan