Vagina na draadjes - Babyforum

Anoniem (Gast) - schreef op 20-12 om 01:09
Hey,
Ik ben 3 weken geleden bevallen met een knip. Er werden 4 draadjes genaaid na de knip, waarvan er al 2 na 5dagen geknipt waren doordat mijn knip zoveel pijn deed.
Het zijn oplosbare draadjes dus ik weet eigenlijk niet of de andere er nog zitten of niet.
Gisteren waren mijn man en ik voor de eerste keer terug intiem. Hij was ergens 'opgelucht' zei hij omdat alles nog hetzlfde voelde als daarvoor. Nu vind ik dat na een bevalling van een baby van bijna 4kg wel redelijk onwaarschijnlijk, ik denk dat die draadjes het dus mss nog wat aanspannen? 
Nu is mijn vraag, spant je vagina eigenlik nog evenveel na de oplossing van de draadjes? Of zullen we dan pas weten hoe het echt zit daar beneden, om het redelijk direct te verwoorden.
1 antwoord en 34696273x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 20-12 om 07:30
Die draadjes zijn geen spieren. Het enige wat die draadjes doen zijn de huidlagen tegen elkaar aanhouden zodat ze weer aan elkaar groeien. Al het aanspannen wat er gebeurd dat doet je lijf zelf. Dus ja, je vagina spant zelf samen ook als de hechtingen zijn opgelost.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vagina na draadjes' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan