Regeldagen? - Babyforum

Appelke - schreef op 17-03 om 20:55
Hallo,

Hier een lichtelijke over vermoeide moeder.
Onze kleine meid is vandaag 10 dagen oud. Ik was zo trots want ze was zo gemakkelijk.
Vandaag wil ze om de 1 of 2 uur aan de borst en ze wil maar niet slapen. Iedere keer als ik ze weg leg, begint ze naar een paar minuten weer te huilen.
Als ik ze vast heb is het weer over. Maar ze heeft tot nu toe nog niet geslapen.

Ik word zelf wel vermoeid.
Is dit de bekende regeldag?
Heeft iemand tips, gaat het om 1 dag of meerdere dagen achtereen??

Bedankt alvast!
4 antwoorden en 10853446x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 19-03 om 11:03
Klinkt als een regeldag. Kan soms een paar dagen duren dat ligt eraan hoe snel je melkproductie voldoet aan haar vraag. Je kunt even op youtube een filmpje opzoeken van borstcompressie, je kleintje krijgt dan net iets meer melk uit de borst als je het goed doet en omdat de borst dan iets leger raakt stimuleert het ook de productie. Dan ben je er misschien sneller doorheen. Wat je ook kunt doen is lekker met je kind samen op bed gaan liggen. Je rolt er echt niet op. Als je bang bent dat ze onder de dekbeddekens verdwijnt doe je haar in een slaapzakje en gooi je de dekens aan de kant. Jij op je zij ernaast (kleedje over je heen) en zo kom je nog een beetje tot rust. Zelf rolt ze met die leefdtijd toch nog niet van haar rug af dus zolang er geen kussens of dekens in haar buurt liggen hoef je niet bang te zijn dat ze stikt. 
proud_mommy - schreef op 18-10 om 14:38
16 weken
Ik sliep met de regeldagen ook naast mijn zoontje. Ik had een extra matras, die deed ik dan op de grond,  zijn matras ernaast en dan sliep hij door. En inbakeren hielp ook goed. Heel veel succes meid en gefeliciteerd. Die regeldagen heb je gelukkig niet heel vaak. En als je naast je kleine slaapt, dan neem je zo je rust.
Anoniem (Gast) - schreef op 18-10 om 23:28
Ja herkenbaar. Helaas niets aan te doen zelf lekker gaan slapen als de kleine dat ook doet en even doorbijten. Genieten weer als het voorbij is. 

Ik weet dat ik ook helemaal kapot en overdonderd was de eerste keer. Helaas geen idee meer hoe ik het precies gedaan heb, maar dat geldt eigenlijk voor de hele eerste 2,5 maanden haha.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Regeldagen?' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan