Anna - Babyforum

Anoniem (Gast) - schreef op 07-06 om 17:08
Help! Ik ben via een keizersnede bevallen van onze 2e kindje. Ik keek er ontzettend naar uit, de komst van de kleine spruit. Maar nu ik thuis ben vind ik het helemaal niet zo leuk, heb ik geen roze wolk en vraag ik me vaak af waarom ik dit wilde. 

Onze eerste is super lief en zorgzaam, maar ook erg druk en zoekt de grenzen op. De newborn is tevreden, slaapt en drinkt goed. 

Maar moeders is een wrak, even vergeten hoe pittig het herstel is vd keizersnede. Ik kan mijn partner daardoor nauwlijks ondersteunen en dit hier zit ik echt mee. Ik wil graag weer helpen, en de 'oude' zijn. Ipv veel pijn hebben, veel op de bank of in bed zitten/liggen. 

Wie herkent zich hierin? Of wie heeft er tips om hier mee om te gaan? 
Ik wil niet steeds in tranen zitten.. 
1 antwoord en 5316813x bekeken
Jo (Gast) - schreef op 07-06 om 18:32
Komt goed! Even doorbijten 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Anna' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan