blue na keizersnede - Babyforum

Iza - schreef op 25-02 om 14:36
Ten eerste mag je je voelen zoals je voelt. Ik denk juist dat de manier hoe jij je voelt na deze ervaring heel natuurlijk is! Een zwangerschap komt niet voor niets aan zijn einde door een bevalling waar je door heen moet en waar allerlei hormonen vrij komen die niet alleen de zwangerschap lichamelijk maar ook mentaal afsluiten.
Ik denk dat het goed is om hier niet te lang mee te blijven lopen en op zoek te gaan naar iemand waar je mee kan praten of die jou in dit proces kan begeleiden. 
Dingen die jezelf zou kunnen doen om dit 'gemis' van de bevalling en de eerste momenten met je dochter gemakkelijker te maken is bijvoorbeeld veel huid op huid contact en babymassage.
Maar blijf hier asjeblieft niet mee lopen want dat hoeft niet. Er zijn specialisten/professionals die je hierbij kunnen helpen zodat je je bevalling toch als een positieve ervaring kunt zien en dat heeft tijd nodig hoor.
Heel veel succes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'blue na keizersnede' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan