Oudere mama - Babyforum

Onze Kleintjes - schreef op 18-11 om 15:16
Mooie kleertjes voor uw baby of tweeling?

Surf naar http://www.onzekleintjes.nl
De webshop met betaalbare babykleertjes, zowel nieuw als tweedehands
70 antwoorden en 45857719x bekeken
Fakkelden (Gast) - schreef op 25-03 om 16:59
Ik weet niet of je aanbod nog geldt...maar ik ben 40 en 8 mnd zwanger.
 januari2005@outlook.com
Mirjam - schreef op 22-12 om 18:31
Vandaag precies 20 weken zwanger en morgen de 20 weken echo.
Dees_1980 - schreef op 16-01 om 12:28
Allemaal van harte gefeliciteerd met de zwangerschap !!

Ik ben nu 33 en ben zwanger van mijn 3e kindje , ik heb al 2 dochters van 8 en 11
Evelyn - schreef op 21-01 om 13:30
hallo allemaal,
ik ben 43 en net weer 5,5 week zwanger!!!
wij hebben nog 5 andere kinderen in de leeftijd van 23,21,18,8,7 jaar...hoe het met deze kleine gaat verlopen kan ik nu nog niks over zeggen maar bij onze jongste 2 merkte ik eigenlijk dat alles toch wel soepel verliep ondanks dat het leeftijdsverschil wel wat groot was.
ook merkte ik dat ik wat geduldiger was dan bij de 1e ladingde kinderen merken er naar mijn idee niet veel van dat wij wat ouder zijn.
het is maar net hoe je in het leven staat denk ik,dus laat alles maar over je heen komen en geniet ervan!!
Mirjam - schreef op 23-01 om 09:21
Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ben zelf ook bijna 42, volgende maand, en nu 24 weken zwanger. Ik zou zeggen geniet ervan en ook je jongste kindeten gaan het heel bewust meemaken. Dat is toch ook heel bijzonder. Mijn dochters van 8 en 5 vinden het geweldig dat ze er een broertje of zusje bij kringen.
Mirjam - schreef op 07-03 om 14:48
Hoe gaat het met de oudere mama's onder ons? Hier gaat alles best goed en ben inmiddels bijna 31 weken zwanger. Van de week nog een groei echo gehad want bij de 20 weken echo was de kleine wat onder het gemiddelde qua groei, was niets om me zorgen over te maken. Nu was de kleine netjes op het gemiddelde alleen de buikomvang zat op de onderlijn van het gemiddelde daarom over 3 weken weken weer een echo. Ze willen het goed in de gaten houden. Moet ook nu elke middag verplicht rust nemen, dit om de groei een handje te helpen. 
De babykamer is inmiddels klaar, dus kan nu de kleertjes ee. plekje geven. Moet ook nog eea kopen zoals hydrofiel luiers. Leuke dingen in het vooruitzicht dus.
Fakkelden (Gast) - schreef op 25-03 om 16:57
Hier nog een oudere mama. Ben net 40 en 8 mnd zwanger van mijn tweede. Mijn oudste is 9 jaar. Mijn lichaam reageert hormonaal als een 18 (!) jarige volgens de gyn....
Ik sta er nu veel bewustere in en geniet meer van mijn zwangerschap.
Is het zwaarder? Uh ja dat wel....maar dat komt omdat ik al een kind heb, een druk huishouden, een hond en mijn vriend heeft 2 kinderen uit zijn vorige relatie.
Verder schat niemand mij 40 qua uiterlijk, nooit gerookt, weinig gedronken, altijd veel gesport dus lichamelijk in goeie conditie.
Ik vind mezelf een veel hippere moeder dan sommige moeders onder de 30, niet alleen qua uiterlijk maar vooral hoe ik in het leven sta.

Een feit is, ik had het niet voor het kiezen. Ik kwam mijn man veel later tegen.
Kinderen houden je jong en ik heb werkelijk lak aan wat anderen wel of niet vinden. Toen ik 30 was en zwanger van mijn eerste woonde ik in Amsterdam en was ik de jongste (!) op zwangerschapsyoga. Nu woon ik in een dorp en is dat anders.
Het is dus ook afhankelijk van waar je woont.
suus (Gast) - schreef op 01-05 om 20:02
Ook ik ben 39 en bezig voor een 3e kindje. Heb in sept mijn spiraaltje verwijdert en was meteen zwanger, dit is op oudjaarsdag helaas mis gegaan. Nu is mijn nod 4 mei.... Heb al een dochter van 13 en eentje van 9
Mirjam - schreef op 22-05 om 08:04
Even een update. Ben op 9 mei bevallen van een meisje, ze heet Nina. Alles gaat goed en we genieten volop. Onze oudste dochters vinden het ook geweldig, een klein zusje erbij.
alexandra - schreef op 29-05 om 07:45
Over een oudere moeder gesproken hihihi Ik heb 3 kids 15,10,5.
  In maart bevallen met 21 week van dochtertje madelief met trisomie 18 .Zelf ben ik 43 en in sept 44  de oudste 2 komen uit een eerder huwelijk en we zouden dol graag er nog een kleintje bij willen .We zijn weer zwanger 7 a 8 week .Bij de verloskundige geweest inwendige echo gehad .Er zijn drie vruchtjes te zien waarvan 1 hartje klopt .Afwachten dan maar .
En ik laat me niet door de buiten wereld vertellen wat wel en niet goed is .En mn man staat achter me .Heb je wensen en je kunt ze vervullen tja waarom niet .De mens op zich word ook 10 jaar ouder dan vroeger .
Dus ben je 39 en zwanger succes .
suus - schreef op 29-05 om 21:48
Yessss ik ben weer zwanger @ happyyyy
moeder39 (Gast) - schreef op 10-10 om 22:51
Hallo,

Ik ben een moeder van 39. Ik heb een zoon van 15 en een van 9. Ik ben gescheiden en heb een nieuwe vriend. Na een 'mislukte' zwangerschap van 6 weken 3 maanden geleden, ben ik nu weer 6 weken zwanger. Mijn vriend heeft geen kinderen. Ik ben blij dat er meer vrouwen zijn met soort gelijke verhalen. Wie weet hebben we wat aan elkaar!
* - schreef op 11-10 om 06:16
@moeder,

Hi ja tuurlijk leuk dat je komt mee kletsen.. Zelf
Helaas ook een ma(mk) meegemaakt maar nog
Niet zwanger terwijl alles t goed doet .. We zijn
Dus samen voor een3 de kindje bezig als je t goed bekijkt... Nu dus een zoon van 18 jaar van 14 jaar en 1 van bijna 2... Ben al een tijdje actief op brabbels..
Begonnen op 39 en wordt nu bijna 42 hihihi wie had dat
Ooit gedacht dat we nog voor eenkindje zouden gaan..
Geniet jij nu een beetje van je zwanger wel doen hoor..
Liefs
brigitte - schreef op 19-02 om 17:06
Hallo mama's,heb zo net al de reacties gelezen en ben blij dat ik niet de enige "oudere" mama ben.Ik heb ook 4 Kids en hebben net besloten voor een 5 de kindje te gaan.Ik wou eens vragen aan jullie hoe lang het bij jullie duurde eer je zwanger was?Bij mijn vorige Kids was het bijna altijd meteen raak.Als ik de statistieken eens doorneem over 35+ dan zakt de moed me precies al wat in de schoenen.Wil er uiteraard ook geen jaren op wachten.Maar ik lees alleen maar positieve zaken hier en dat geeft mij toch goede moed,ook naar mijn omgeving toe want verwacht eerlijk gezegd ook wel wat negatieve reacties.Niet dat wij ons daar wat van aantrekken hoor.Uiteindelijk is het ieders beslissing voor zichzelf!ik hoop op een antwoordje van jullie en wens jullie allen het beste toe...groetjes
* - schreef op 19-02 om 17:14
@brigitte,

Ik las al eerder een reactie van je was er nog niet aan toegekomen om te reageren..
Leuk dat jullie voor een 5e gaan 
Zelf ben ik 42 jaar en we gaan voor een 2 de van ons samen het gaat niet snel en we zitten momenteel in traject voor iui met hormonen.. Ik heb gisteren weer de inseminatie gehad dus ik zit op de wachtbank..killerbankje bleeh niks aan..
Maar dat wil voor jou niet zeggen dat t niet snel lukt natuurlijk..
Succes met zwanger worden hoor

Liefs Ju of wel mavanmi 
brigitte - schreef op 19-02 om 17:27
@mamaVanMi
Idd zegt het niks,het zal bij iedereen anders zijn.Maar ben nogal ongeduldig van aard vrees ik:-) ik hoop dat het bij jou toch niet lang meer duurd.Ik kan me voorstellen wat dat moet zijn.In elk geval veel geduld en moed toegewenst voor jou!
Wij hebben de limiet op 40 gelegd,dus heb een jaartje om te proberen.
Heb jij ergens een grens getrokken?
Veel liefs en bedankt voor jou reactie:-)
suus - schreef op 27-02 om 18:44
Hoi wij gingen voor ons eerste gezamelijke kindje afgelopen jaar, ik wss 39 nu ben ik 40 en ben 1 feb. bevallen van een zoontje. Ik was meteen de eerste maand al zwanger!!
* - schreef op 27-02 om 18:57
@suus,

Zo snel kan t gaan..
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje..
Wij zijn al 10 mnd bezig voor onze 2e van ons samen na onze miskraam...

Willen jullie nog een kindje samen?

suus - schreef op 02-03 om 08:32
Halli dames, nee hebben nu wel genoeg kinderen, ik heb er 2 me vriend 2 en nu 1 gezamelijk kind . Ik had een mirena spiraaltje, ben na het verwijderen niet ongesteld geworden maar meteen zwanger... Supersnel dus... Zwangerschap en bevalling zijn goed verlopen. Snacht vliezen gebroken om 12 smiddags rustig aan begonnen met weeen opwekkers en om 17.45 was mijn mannetje er  en nu geniet ik heel intens van elke minuut met hem...
suus - schreef op 02-03 om 08:34
16.45 bedoel ik
suus - schreef op 02-03 om 09:02
@ Brigitte ik vond het een beetje vreemd dat iknog niet ongesteld was geworden en was ook misselijk dus toen dacht ik ik doe voor de zekerheid een testje en ja hoor die was een maandje na de verwijdering positief... Misschien moet je ff paar dagen wachten en dan nog eens testen. Misschien had je een late eisprong??? Succes in iexer geval
brigitte - schreef op 02-03 om 10:23
@suus
Doe ik thx.
Ik hou je op de hoogte.
Geniet met volle teugen v je zoontje.
Liefs
Anoniem (Gast) - schreef op 16-03 om 09:09
Hallo allemaal

Ik word 37 in juli en zwanger van ons tweede kindje.  We hebben al een dochter van 8,5 jaar en die is dolenthousiast (iets minder omdat ze haar kamer moet afgeven...). Het was niet gepland en het moet bij ons nog een beetje 'groeien' maar het is welkom.  We hebben het nog maar enkel aan de naaste familie verteld.  Iedereen is dolenthousiast, behalve mijn moeder...  En dat vind ik heel jammer.  Nadat ik haar het nieuws verteld heb, heb ik haar niet meer gehoord of gezien.  Ik begrijp dat ze 'even' teleurgesteld is.  We hebben het immers financieel niet zo breed omwille van ziekte van mijn partner.  Ik hoor haar denken hoe we het allemaal financieel gaan regelen en daar maak ik mezelf ook wel zorgen in.  Nu niet zozeer in het kopen van een uitzet (die hadden we juist allemaal weggedaan nadat we verhuisd zijn naar ons eigen huisje) maar vooral de opvangkosten want we werken allebei (mijn man slechts halftijds) zullen zeer zwaar doorwegen.  Enfin, we zullen het wel redden.  Ik hoop alleen dat ik snel terug contact zal hebben met mijn moeder want dat valt me nu momenteel zeer zwaar...

Groetjes
Mieke
SasQuint - schreef op 06-03 om 12:24
Hallo ook hier een oudere moeder.  Ik ben 39 en wordt 27 Augustus 40. Heb een zoontje van 14 maanden en ben nu zwanger van de tweede uitgerekend op 2 november.  
Had heel graag eerder moeder willen worden maar het leven liep anders. 
Ben supertrots dat ik het toch nog mee mag maken.
Tori - schreef op 04-05 om 23:06
Hallo hier nog een oudere mamma. Ik ben 39 en word eind deze maand 40. Ik heb een dochter van 8 en een bonus dochter en zoon van 12 en 11. Graag willen mijn vriend en ik nog een kindje van ons samen. Dit is onze eerste ronde. Vind het heerlijk om er alweer zo mee bezig te zijn. Nou maar hopen dat het ons gegeven is.. 
Sarah (Gast) - schreef op 12-03 om 17:39
Ik ben 42,5 en mijn eerste ?vf poging is mislukt. Drie embryo’s heb ik nog over.. moed zakt in mijn schoenen...????
Anoniem (Gast) - schreef op 16-03 om 17:41
Hi! Hier iemand die net ontdekt heeft dat ze zwanger is van een derde kindje. Als het kindje geboren wordt ben ik 38 jaar. Ik maak me heel veel zorgen over de gezondheid van het kindje, of ik het allemaal wel aan kan gezien mijn leeftijd, niet nu maar over 10/15 jaar, kan ik een puber nog bij benen? Zal het kindje er geen last van hebben dat het een oudere moeder heeft. Wordt gek van al deze vragen. En weet niet wat ik moet doen.
Fleurenkleur1978 - schreef op 27-09 om 12:41
Dag,

Ik ben nu 40 jaar en onverwacht, ongepland zwanger van de eerste (en denk ik enige)! We zijn nu 8,5 week. Ik kwam er vorige week pas achter. Sindsdien een rollercoaster van emoties, onzekerheid en vooral erg veel angst of het wel goed gaat...
Ik zou erg graag wat aansluiting vinden met andere, wat oudere moeders in spe. Ik merk dat ik zelf anders in het leven sta dan toen ik jong was. En omdat het onverwacht is (maar heel erg welkom!!) komt er veel op me af in 1x.
Ik heb nooit nagedacht over verloskundigen, echo's, kwaaltjes, angsten, leuke en gekke gevoelens die erbij komen kijken...
Dus ik hoop hier wat meer herkenbaarheid te vinden en ook wat morele steun (en die wil ik natuurlijk ook bieden!)

Jannie (Gast) - schreef op 04-03 om 16:44
Heel veel succes dames! 
Ik ben ook zwanger geraakt op oudere leeftijd ik vond het heerlijk (maar alles gaat dan ook gelukkig goed) En het leuke was, ik kon weer baby kleding shoppen dit doe ik bij Pincsale :-)
https://www.pincsaleshop.nl

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Oudere mama' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan