Kinderwens - Babyforum

Evi - schreef op 12-12 om 14:26
Ik ben sinds begin November gestopt met de pil. Ik werd daarna gewoon normaal ongesteld en het stopte ook wanneer ik verwachtte dat het zou stoppen.
Nou zou ik dus 10 december weer ongesteld moeten worden. Ik heb toen  ook een test gedaan en die was negatief. Ik denk ik wacht maar gewoon af tot ik ongesteld word en daarna maar weer proberen. Alleen tot nu toe 3dagen later ben ik nog steeds niet ongesteld geworden maar ik heb sinds een week wel allemaal vage klachten zoals een opgeblazen gevoel, misselijkheid en als ik sochtens niet eet houd het helemaal niet op (terwijl ik eerder nooit kon ontbijten omdat ik dan juist misselijk werd), hoofdpijn, pijnlijke tepels, moeilijke stoelgang en vaker plassen.. nou durf ik alleen niet nog een test te doen omdat ik bang ben voor de teleurstelling. Ik begin soms zelfs al te denken of deze klachten niet gewoon tussen me oren zitten en dat ik juist wil dat ik dit voel? Ik weet ook wel dat als je nog maar pas gestopt bent met de pil dat de ongesteldheid onregelmatig kan zijn. Zal ik aan het eind van de week opnieuw testen als ik dan nog niet ongesteld ben? 
1 antwoord en 34790209x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 12-12 om 15:25
Als je in november gestopt bent is je eerste menstruatie die daarna komt nog van je pilstrip. je 2de menstruatie die je krijgt na het stoppen met de pil pas weer van je eigen lijf, het kan zijn dat je daarna weer regelmatig bent kan ook zijn dat je onregelmatig bent voor een aantal maanden. denk dat je nog bezig bent met ontpillen en dat je daardoor klachten hebt. maar met een week nogmaals testen kan nooit kwaad. als je net gestopt bent met de pil moet je niet vreemd opkijken als er soms een paar maanden tussen je menstruaties zit, maar er zijn ook mensen die gelijk weer netjes op de klok zijn.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kinderwens' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan