Pukkeltjes rondom oogjes - Babyforum

Hannah86 - schreef op 29-12 om 07:32
Mijn dochtet van 2.5 week heeft sinds een paar dagen allemaal kleine, witte pukkeltjes rondom haar ogen, her en der ook wat op haar wangen en kin, maar rondom haar ogen het meest. Het lijken er ook steeds meer te worden. Het wordt rood rondom de pukkeltjes. Er zit verder niets in haar ogen en ze zijn niet ontstoken.
We zijn bij de huisarts geweest, volgens haar zijn dit vetpukkeltjes door de hormonen en/of borstvoeding en gaat het ooit vanzelf weer weg. Het ziet er naar uit en ik maak me wel wat zorgen.
Herkent iemand dit?
1 antwoord en 34608233x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 30-12 om 20:35
Klinkt als hetzelfde wat mijn dochter heeft. Zij had ze voornamelijk op haar neus en een paar op de wangen. Ze is nu 7 weken en het wordt langzaam minder. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pukkeltjes rondom oogjes' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan