Action zwangerschaptest - Babyforum

Amy - schreef op 05-01 om 16:32
Hallo dames 
Ik ben net nieuw hier en zit met een rare gevoel in ne maag.
Heeft iemand ervaring met action zwangerschaptesten ?
Voelme al zekker 2 weken niet zo lekker dus op advies van me vriend heb ik 5 zwangerschaptest van de action gedaan een week lang en kreefg gelijk te zien dat get positief was hoefde niet een3 minuut te wachten. 
Voor de zekerheid heb ik vandaag een test bij de etos gekocht 2 voor 10 euro heb de test gedaan volgeb bijsluiter maar helaas was het negatief ik zit nu met een gevoel van onzekeheid en vroeg me af hoe dar kan ! Weet nu niet wat ik moet doen o feloven 
Heeft iemand hier ercarin mee? 
2 antwoorden en 34510534x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 08-01 om 18:52
Als je netjes de gebruiksaanwijzing hebt gevolgd, betekent een positieve test dat je zwanger bent. Het ene merk heeft echter een minder hoge concentratie hcg hormoon nodig als de andere. als je twijfelt vraag dan je huisarts om een bloedtest.  
MJB - schreef op 08-01 om 20:15
Ik heb ervaring met de actiontesten. Die zijn betrouwbaar. Heb je een earlytest of een gewone test gedaan? Ze hebben namelijk 2 soorten. Misschien dat je de earlytest hebt gedaan en die positief was en de Etos test te vroeg voor je Nod? En niet per ongeluk de ovulatie test bij de action gekocht he? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Action zwangerschaptest' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan