Ellendig voelen - Babyforum

Tam591 - schreef op 21-06 om 11:53
Hi dames,
Even een vraag vanuit mijn kant. Sinds begin dit jaar gestopt met ac ( nuvaring ), en bezig voor ons eerste kindje. Sinds deze maand ben ik toch weer uit nieuwsgierigheid begonnen aan ovu testen. En heb de testen van CB digital gebruikt. Vanaf dag 11 ben ik begonnen met testen en afgelopen zondag, gaf de test een smiley aan, we hebben de gedurende cyclus meestal gewoon om de dag seks. Vanaf gisteren ben ik sinds in de loop van de ochtend duizelig geworden, dat het me gewoon beangstigd af en toe. Echt het gevoel van bijna flauwvallen. Ik dacht al meteen lage bloeddruk, of het warme weer dus het zal daar wel aan liggen. 
Normaal gesproken ben ik niet zo het googlen en zie ik wel wat er gebeurd. Nu las ik vanmorgen dat het ook na je ei/bevruchting kan komen. Mij lijkt het onwaarschijnlijk om zo vroeg ( week voor nod) al ‘symptomen’ te hebben. Ik wil er nu ook absoluut nog niet vanuit gaan dat het raak zou kunnen zijn. Ik heb namelijk geen zin in teleurstellingen.
Misschien dat iemand dit ook ervaren heeft of mog andere tips? 

Liefs
1 antwoord en 32592855x bekeken
Tori - schreef op 21-06 om 23:21
Ik lees met je mee want ik heb precies hetzelfde. Mijn NOD is zaterdag..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ellendig voelen' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan