Krampjes - Babyforum

Anneke - schreef op 07-10 om 11:17
Hey dames. Mijn zoontje van 10 weken oud heeft enorm veel last van krampen. Wegens vermoeden van koemelkallergie zijn we 10 dagen geleden overgestapt naar de novalac allernova ar+. De eerste 5 dagen had hij bijna geen last meer van krampjes, maar sinds daarna is het terug erger. Hij maakt ook veel en dikwijls stoelgang op een dag, de pamper altijd goed vol. Ik vind het zo zielig om hem zo te zien afzien en word er een beetje radeloos van. Iemand tips of advies wat ik het beste doe ? Heb al gedacht om nog eens terug te gaan naar de kinderarts. Terug veranderen van voeding is te snel volgens mij. We zijn nu ook eens aan het proberen om te voeden met de flessen van de brown.
1 antwoord en 17667044x bekeken
Marsh (Gast) - schreef op 07-10 om 11:49
Ik heb drie kindjes, alle drie met flesjes grootgebracht wegens omstandigheden. Vaak heb je meer resultaat door het wisselen van water in plaats van van pap. Ook naar stoelgang toe een groot verschil. Als het echt niet anders kan, kan je druppeltjes protectis geven. Succes! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Krampjes' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan