onthaalmoeder blaasveld - Babyforum

timon (Gast) - schreef op 08-06 om 13:35
ik heb onlangs een onthaalmoeder doorgekregen in blaasveld
nu is het mijn eerste kindje, ik ben nu 25 weken zwanger, ik ga vanavond eens kijken, 
maar waar moet ik opletten, ik ga zowiezo iets laten vallen op de grond zodat ik onder de kasten kan kijken naar het stof
of er huisdieren zijn enzo..
heeft er misschien iemand ervaring met svenja vandenborre in blaasveld?


groetjes
12 antwoorden en 39629731x bekeken
Anoniema (Gast) - schreef op 08-06 om 13:43
ik las hierven je berichtje na ,... Ik vind het heel normaal dat je het beste plekje wil voor je kindje ... Ik ben zelf onthaalmoeder maar ben vlaams. Dus ik ken boven vermelde persoon niet . 

Ik vind het nogal grof wat je zou doen ... Iets op de grond laten vallen om onder de kast te kijken ... Als ik hier een nieuwe moeder ontvang en ik merk dat ae dit zou doen ,... Zou ae onmiddelijk om zoek mogen naar een andere opvang plek ! Weet fat onthaalmoeders hun uiterste best doen om alles zo net mogelijk te maken ! Wat met kids in huis niet altijd zven gemakkelijk is . Naar mijn weten kun je ook gewoon vragen of er huisdieren aanwezig zijn . Want dit is namelijk niet verboden.  

Met vriendelijke groeten !
* - schreef op 08-06 om 13:45
Dat vind ik ook anoniemna jullie doen niets anders als je best....
Anoniem (Gast) - schreef op 08-06 om 14:14
ik snap anoniemna wel , maar mijn nichtje ging ook naar een onthaalmoeder en alles leek er wel proper, tot ze haar tutje liet vallen en mijn broer die wou oprapen en onder de kast lag zo een pak stof.. sorry, maar de kindjes kruipen op de grond en dan vind ik hygiene wel belangrijk. de huisdieren zal ik wel vragen , ik heb zelf ook katten, maar ik vind het wel normaal dat ik me deze vragen stel, want uiteindelijk gaat het wel om de gezondheid van mijn kindje, en als je sommige ervaringen van mensen hoort..
Anoniema (Gast) - schreef op 08-06 om 16:31
wel ik zei ook ik
Begrijp de bezorgdheid ... Maar de manier waarop had ik een ? Bij .... Nu niet alle onthaalmoeders werken
Even net ... Mijn huis is elke dag gestofzuigd zn gekuisd .. En op vrijdag wordt alles helemaal nat gekuisd en
Afgestofd ...  Mijn kasten hangen boven de grond mss dat ik daarom niet met dat probleem zit ....
maximus - schreef op 09-06 om 11:02
je zou verwachten dat het inderdaad bij elke onthaalmoeder wel proper is
Anoniem (Gast) - schreef op 09-06 om 11:09
er liep een kat rond en een hond, de kinderen mochten op de eettafel rondlopen, alsook de kat.. 
dacht dat onthaalouders geen huisdieren mochten hebben of een schildpad ofzo..
dus wel een teleurstelling..
moest zelfs niet onder de kasten kijken, het kattehaar vloog zo in het rond..
was echt wel teleurgesteld.. jammer dat dit allemaal kan en mag.. 
op zich wel een heel vriendelijke dame, maar lijkt me geen omgeving voor baby's of kleine kinderen..
Svenja - schreef op 11-12 om 21:18
Hallo iedereen, wat ben ik verrast om mijn naam hier te lezen! Ik stel me even voor, mijn naam is Svenja en ben met hart en ziel onthaalouder. Ondanks mijn naam misschien doet vermoeden, is mijn naam het enige "vreemde" aan mezelf, en ben ik dus wel degelijk een rasechte Vlaamse dame.
@ Timon (gast) Allereerst wil ik zeggen hoe jammer ik het vind dat je niets op de grond gooide om te kijken of er iets onder de kasten lag... Het had je ongetwijfeld verbaasd om te zien dat het er schoon onder is (zo schoon mogelijk met alle dagen 8 kindjes en geloof het of niet ook leven doen wij in ons huis als er geen kindjes zijn)
Ik wil ook graag benadrukken dat ik hoop dat het je ondertussen is gelukt om een geschikte onthaalouder te vinden die wel kon tegemoetkomen aan jouw wensen. Ik vind het enorm jammer dat je zo'n gevoel bij ons had en betreur het enorm dat je het niet aandurfde om mij over al je bedenkingen aan te spreken zodat ik je alles mss wat beter kon uitleggen, of je aan de gegevens kon helpen van een collega onthaalouder die beter aan jouw beeld voldeed.
Het klopt inderdaad dat wij een kat in huis hebben, alleen is het jammer dat je vergeet te vermelden dat hij gedurende mijn hele werkdag ( 10uur!)in de badkamer zit, ver weg van alle onthaalkindjes en dus ook niet in de opvangruimtes komt zolang ik aan het werk ben! 's avonds in mijn privéleven ( want ondanks de lange werkdagen en enorme toewijding nr mijn job toe, hebben onthaalouders ook wel een PRIVéLEVEN ) mag hij dan vrij loslopen in de beneden verdieping van onze woning.
Elke ochtend sta ik nog een extra uur vroeger in mijn opvang om de benedenverdieping te poetsen! Het feit dat de vloer hier soms nog nat is als de 1e kindjes hier aankomen ligt daar dus aan, en niet aan het feit dat ik me ZO uitbundig douche!
Als de (meeste) prutskes slapen in de namiddag doe ik ook nog eens een toerke met de stofzuiger.
Wij hebben als gezin ook een hond dat klopt, alleen vergeet u er opnieuw bij te vermelden dat deze NOOIT in huis komt, en enkel en alleen in onze PRIVétuin rondloopt. Toch ook belangrijk om te weten is dat ik zo onverantwoordelijk ben geweest om onze tuin te verdelen in 2 tuindelen, volledig afgespannen, zodat de onthaalkindjes als het weer het toelaat lekker veilig buiten in hun tuin kunnen spelen, Terwijl onze hond altijd op onze PRIVETUIN vertoeft, en in de garage gezet wordt als de kindjes buiten komen, Zodat ze zelf geen last kunnen hebben van onze hond achter de afspanning!
Toen u op bezoek kwam kon u dat natuurlijk allemaal niet weten, aangezien wij een afspraak hadden in mijn "vrije tijd". Mijn zoon klauterde inderdaad op tafel en zodra ik dat in de gaten had meen ik toch dat ik hem er heb afgehaald en hem erop heb aangesproken. Het spijt me dan ook ten zeerste dat ik dat niet sneller in de gaten had, maar aangezien ik met mijn rug nr hem zat omdat ik mijn best probeerde doen om u de werking van mijn opvang uit te leggen, zag ik het dus niet onmiddellijk!
 Onze kat liep inderdaad los rond, maar ik herinner me toch zeker dat ik meermaals heb gezegd dat ik de kat zou wegzetten indien u daar enig ongemak van zou ondervinden. Maar u verzekerde mij dat dat helemaal niet het geval was aangezien u zelf poezen had, en u streelde haar rustig en gerust verder. Misschien zou dat dan wel de reden kunnen zijn van het feit dat er kattenhaar opvloog???? Dat gebeurd namelijk als u een kat streelt.
Er rest mij enkel nog u te bedanken voor het feit dat u me wel een heel vriendelijke dame noemt ( daar doe ik toch wel men best voor , en zet ik me dagelijks enorm hard voor in), nadat u mijn naam en reputatie openlijk ten schande heeft gebracht op het internet!

Met vriendelijke groeten Svenja
Elke (Gast) - schreef op 16-08 om 19:28
Beste,
Kan ik u  email krijgen voor eens af te spreken. Wij zoeken nog een onthaalmoeder in Blaasveld. 
Of kan u mij laten weten waar ik u gegevens ergens kan vinden.
Alvast bedankt
jessie95 - schreef op 11-12 om 21:35
Veel mensen vergeten vaak de goeie punten te vermelden hahaha
svenja (Gast) - schreef op 22-12 om 13:21
Idd denk ook dat ze die was vergeten ????
Kenneth R.-Marijke S. (Gast) - schreef op 02-02 om 21:20
Hoorde dit net en las tot mijn verbazing dat iemand zomaar op internet iets kan posten met naam en toenaam en dan meer dan 2 miljoen keer haar onzin kan laten lezen.
Vrijheid van meningsuiting of misbruik van het forum? Haal zo'n onzin toch van dat net aub...
Wij kennen Svenja érg goed vermits onze 2 kinderen er geweest zijn; jammer genoeg was de eerste al wat ouder en heeft zij niet de hele periode kunnen genieten van de zorgen en goede opvang door Svenja.
Als er 1 model-onthaalmoeder is waar wij géén enkele klacht of bedenking bij kunnen formuleren, waar wij géén enkele dag ons minder goed bijvoelden, is het wel Svenja.
Zou graag eens rondkijken bij deze dame die ofwel uit dommigheid iets op het forum zet, ofwel uit slechtheid. Misschien in plaats van anoniem, ook je naam eens op internet plaatsen zoals je deed met de onthaalmoeder haar naam?
Ben ik gewoon even blij dat jouw kinderen niet samen met mijn kinderen bij Svenja zaten, jij als ouder verdient haar niet.
rita cornu (Gast) - schreef op 03-02 om 22:06
wat een verschrikkelijke onzin van die anonieme gast , is dan ook nog te laf om zijn of haar naam te vermelden .
Mijn kleinkindjes zijn alle twee bij Svenja geweest en ik denk , nee ik weet het zeker dat u lang zal moeten zoeken
om nog zo een onthaalmoeder te vinden . Leeft uw baby misschien in een steriele kamer , ik hoop voor het kind van niet want wat als het naar school moet ? Daar zitten de kindjes ook op de grond op de speelplaats en de ene heeft al wat
grotere snottebellen dan de ander . Ik zou in het vervolg maar eens goed nadenken voor ik anoniem iemand zijn naam wil
besmeuren .
Svenja trek het je niet aan , ik denk dat die kinderen ook nooit een vuile pamper hebben of verversen ze die zelf ?
Daar denken die mensen allemaal niet aan .
Gelukkig weten wij beter .

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'onthaalmoeder blaasveld ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan