Onze dame klimt uit haar peuterbed - Babyforum

Freyda (Gast) - schreef op 10-06 om 16:42
Onze sas heeft sinds kort haar peuterbed (van de ikea) omdat ze te groot is geworden voor het ledikant. Ze snapt alleen niet zo goed dat ze in haar bed moet blijven liggen om te gaan slapen en spookt nadat we haar op bed leggen regelmatig door haar kamer.
Als we dan naar boven gaan om haar in de stoppen is het helemaa gebeurt en wil ze naar bedenden. Als we dan niet doen klimt ze zelf ook niet meer in haar bed terug :-(

Wat kunnen we nu het beste doen ??

groetjes Freyda
5 antwoorden en 46026640x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 11-06 om 20:37
Misschien zo'n eenpersoonsbed/bank kopen (die dus aan drie kanten hoger is en die omgekeerd tegen de muur aanzetten zodat ze er niet uit kan? Onze oudste blijft netjes in z'n bed liggen dus heb voor de rest geen tips. Hij heeft wel een slaapzak aan, misschien maakt dat uit?
Liha (Gast) - schreef op 18-06 om 07:36
Ik zou zeggen gewoon even volhouden. Als ze meer dan eens uit bed komt gewoon weer terugleggen en geen gesprek aangaan. Als je dat een heleboel keer hebt gedaan begrijpt zij wel dat ze erin moet blijven 's nachts. 
Of anders zorg je dat het helemaal veilig is voor haar om op haar kamer te spelen zonder toezicht en laat haar gewoon rondspoken tot ze zelf in slaap valt, maar dat kan lang duren en zal niet per-ce in het bedje zijn.
Anoniem (Gast) - schreef op 18-06 om 19:36
Ik heb een tijd de deurklink omhoog gezet. Haar kamer was kindveilig dus als ze even ging spelen was dat niet zo erg. Ze kon de kamer in iedergeval niet af. Uiteindelijk lag ze altijd in bed te slapen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onze dame klimt uit haar peuterbed' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan